آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۰۴۹۳

تنها المپیاد ریاضی نوجوانان در ایران برگزیدگان خود را شناخت

تنها المپیاد ریاضی نوجوانان در ایران ۲۲ تیرماه با معرفی برگزیدگان، به کار خود پایان داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، المپیاد ریاضی نوجوانان ایران، تن‌ها المپیاد منحصر به سنین نوجوان در ایران است که از طرف موسسه مبتکران برگزار و هر ساله با استقبال بسیاری از دانش آموزان مستعد و علاقمند به ریاضی قرار میگیرد و در صدد کشف این استعداد و معرفی ریاضی دانان نوجوان به جامعه است.
مراسم اختتامیه و اهدای جوایز هفتمین دوره المپیاد ریاضی نوجوانان ایران، روز پنجشنبه ۲۲ تیرماه ۱۳۹۶ در مرکز آفرینش‌های هنری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب از ساعت ۱۵ لغایت ۱۹ با حضور از مدیران و دبیران مدارس، کمیته علمی المپیاد ریاضی نوجوانان ایران، مدیران نشر و انجمن‌های فرهنگی نشر کتب علمی کودک و آموزش کشور، والدین و دانش آموزان برگزیده کشوری و استانی برگزار شد.
این المپیاد توسط شرکت آموزشی، فرهنگی و انتشاراتی مبتکران با ۳۰ سال سابقه فعالیت در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و انتشاراتی، از سال ۱۳۸۹ برگزار می‌شود در وهله اول به ایجاد رقابت سالم در درس ریاضی بین نوجوانان مستعد و علاقه مند می‌اندیشد و در وهله دوم، به معرفی دانش‌آموزان مستعد در زمینه ریاضی به جامعه و آماده شدن این دانش‌آموزان برای شرکت در مسابقات بین المللی کانگورو، IMC و ATMO, IMO و المپیادهای جهانی دوره دوم متوسطه می‌پردازد. ویژگی آزمون المپیاد ریاضی نوجوانان ایران، طراحی پرسش‌ها با استانداردهای بین المللی است. این المپیاد تلاش می‌کند صرفاً برمبنای دانش موضوعی کتاب‌های درسی ریاضی، پرسش‌های مفهومی و عمیقی را طراحی کند تا مهارت و توانایی ریاضی و درک عمیق دانش‌آموزان بهتر سنجیده شود. این پرسش‌ها غیرکلیشه‌ای بوده و با نوآوری در طراحی آن تلاش شده از کسب نتایج کاذب حاصل از به کارگیری راه‌های مشابه برای حل مسائل جلوگیری شود.
شرکت کنندگان این المپیاد در پایه‌های ششم ابتدایی، هفتم، هشتم ونهم در ۳ مرحله به صورت هماهنگ کشوری با دانش‌آموزان هم پایه خود رقابت می‌کنند.
آمار رو به افزایش شرکت کنندگان در این المپیاد گویای موفقیت دیگری از آن است:
اولین دوره در سال تحصیلی ۹۰ - ۱۳۸۹ با شرکت ۱۷۰۰۰ نفر
دومین دوره در سال تحصیلی ۹۱ - ۱۳۹۰ با شرکت ۱۵۰۰۰ نفر
سومین دوره در سال تحصیلی ۹۲ - ۱۳۹۱ با شرکت ۱۳۰۰۰ نفر
چهارمین دوره در سال تحصیلی ۹۳ - ۱۳۹۲ با شرکت ۲۵۰۰۰ نفر
پنجمین دوره در سال تحصیلی ۹۴ - ۱۳۹۳ با شرکت ۲۵۰۰۰ نفر
ششمین دوره در سال تحصیلی ۹۵ - ۱۳۹۴ با شرکت ۳۰۰۰۰ نفر
هفتمین دوره در سال تحصیلی ۹۶ - ۱۳۹۵ با شرکت ۳۲۰۰۰ نفر
از حدود ۶۵۰۰ نفر راه‌یافتگان به مرحله دوم، ۱۸۲ نفر مدال نقره و برنز مرحله دوم را کسب کردند و ۹۳ نفر به مرحله سوم صعود کردند: ۴۰ نفر مدال طلا (رتبه‌های ۱ تا ۱۰) در هر پایه از مرحله‌ی سوم و ۵۳ نفر مدال نقره (رتبه‌های ۱۱ تا آخر) از مرحله سوم. کلیه هزینه‌ها اعم از برگزاری آزمون، اهدای جوایز، اسکان داوطلبان برگزیده و خانواده‌های آنان برعهده شرکت مبتکران است.
جوایز برگزیدگان المپیاد شامل رتبه‌های ۱ هر ۴ پایه، ۳ سکه تمام بهار +دیپلم افتخار+مدال افتخار+تندیس، رتبه‌های ۲ و ۳ هر ۴ پایه، ۲ سکه تمام بهار +دیپلم افتخار+مدال افتخار+تندیس، رتبه‌های ۴ و ۵ هر ۴ پایه، ۱ سکه تمام بهار +دیپلم افتخار+مدال افتخار+تندیس، رتبه‌های ۶ تا ۱۰ هر ۴ پایه، نیم سکه بهار +دیپلم افتخار+مدال افتخار+تندیس، رتبه‌های ۱۱ تا آخر هر ۴ پایه، ربع سکه بهار +دیپلم افتخار+مدال افتخار
۲۴ نفر از مدال آوران نقره و برنز مرحله دوم شهر تهران نیز در این مراسم جوایز دریافت کردند.
همچنین به پاس توجه و پیگیری امور مربوط به المپیاد ریاضی نوجوانان ایران به ۵ نفر از مدیران مدارس شرکت کننده (تهران و شهرستان) که بیشترین مدال آوران المپیاد را داشتند، جوایزی اهدا شد:
رتبه اول: دبیرستان استعدادهای درخشان شهید دستغیب شیراز
رتبه دوم: دبیرستان استعدادهای درخشان علامه حلی ۱ تهران
رتبه سوم: دبیرستان استعدادهای درخشان شهید هاشمی نژاد مشهد
رتبه چهارم: دبیرستان غیردولتی بقیه الله شیراز
رتبه پنجم: دبیرستان استعدادهای درخشان شهید بهشتی بابل
از مدیران برتر نمایندگی‌های آزمون المپیاد مبتکران نیز تقدیر به عمل آمد:
رتبه اول: استان مازنداران
رتبه دوم: استان اصفهان
رتبه سوم: خراسان رضوی
همچنین از کمیته علمی المیپاد ریاضی نوجوانان ایران نیز تقدیر به عمل آمد و جوایزی به آن‌ها نیز اهدا شد. از اولیای دانش آموزان ممتازی که فرزندان آن‌ها در ۲ سال متوالی رتبه ۱ تا ۵ کشوری را کسب کرده اند، نیز با اهدای جوایزی، از آن‌ها تقدیر به عمل آمد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار