کد خبر:۶۲۱۸۸۴

شکایت ۴.۲ میلیارد دلاری ترکسل علیه ام تی ان برای حضور در ایران / وضعیت ایرانسل مبهم شد

دعوای حقوقی ۴.۲ میلیارد دلاری این اپراتور ارائه دهنده خدمات تلفن همراه علیه شرکت ام تی ان آفریقای جنوبی بر سر مجوزی که این شرکت برای فعالیت در ایران کسب کرده، پس از سال ها تاخیر نزد دادگاهی در آفریقای جنوبی مطرح می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، شرکت ترکسل مدعی است که شرکت ام تی ان آفریقای جنوبی با استفاده از رشوه و نفوذ نادرستی که داشته توانسته مجوز فعالیت در بازار تلفن همراه ایران را کسب کند و این مجوز در ابتدا به شرکت ترکسل اعطا شده بود. ام تی ان این ادعاها را رد کرده و بار دیگر با تکرار موضع قبلی خود در قبال این پرونده گفته که شکایت مذکور «فاقد وجاهت حقوقی است.»

شرکت ترکسل اولین بار در سال 2012 شکایتی را علیه شرکت ام تی ان نزد محاکم قضایی آمریکا مطرح کرد. یک سال بعد این شرکت از این دعوا در نزد محاکم آمریکا خارج شد و در نزد محاکم داخلی آفریقای جنوبی اقامه دعوا نمود که این پرونده از آن زمان درگیر پیچ و خم رویه محاکم این کشور بوده است.

بزرگترین اوپراتور تلفن همراه ترکیه چندان با پرونده های حقوقی مطول بیگانه نیست و خود این شرکت ده سالی است که موضوع محل اختلاف بین 3 سهامدار ترکسل است.

سرهات دمیر، معاون شرکت ترکسل گفت: «ما خشنودیم که این پرونده در نهایت در آفریقای جنوبی به دادگاه ارجاع می شود. ترکسل به دنبال تعیین زودترین زمان ممکن برای برگزاری جلسه دادرسی برای این پرونده خواهد بود و قصد دارد نزد محاکم آفریقای جنوبی از ادعاهای خود دفاع کند.»

به گفته مقامات ترکسل، دعوای این شرکت به دلیل ابراز اعتراضات شرکت ام تی ان و پاسخ‌های شرکت ترکسل به این مخالفت‌ها به تاخیر افتاده بود. در روز 5 می، یک دادگاه عالی آفریقای جنوبی 30 اعتراض دیگر مطرح شده از سوی ام تی ان را رد کرد و مسیر را برای رفتن این پرونده به دادگاه هموار ساخت. به گفته وکیل شرکت ترکسل در آفریقای جنوبی دادگاه این پرونده احتمالا تا پایان سال 2018 تکمیل خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار