نایب رئیس شورای عالی نظام پرستاری، گفت: ما شواهدی داریم که پرستار آماده به کار نسبت به نیاز واقعی کشور، زیاد هم داریم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سیدرضا مظلوم با اشاره به آئین نامه سال ۹۴، تاکید کرد: بر اساس این آئین نامه متولی آموزش از دانشکده به بیمارستان تغییر یافت و سئوال جامعه پرستاری در آن زمان این بود که چرا باید به ۵۰ سال قبل بازگردیم.
وی افزود: این آئین نامه موجب میشد تا پذیرش پرستار از مجاری به جز کنکور صورت گیرد که نتیجهای جز سقوط جایگاه پرستاری نداشت.
مظلوم ادامه داد: زمانی که ما کمبود پرستار داریم و آموزش هم در بیمارستانی خاص صورت میگیرد پس از دوره آموزشی این پرستاران قرار است در کجا مشغول به کار شوند. آیا منحصرا در بیمارستانی که آموزش دیده اند میتوانند کار کنند یا در جای دیگری هم امکان کار و فعالیت خواهند داشت.
وی با بیان اینکه پرستاری علم است و خواستگاه آن نیز دانشگاه است، گفت: دانشجویان پرستاری برای دریافت مدرک کارشناسی خود باید ۱۳۰ واحد پاس کنند که از این تعداد ۴۰ واحد را باید در بیمارستان پشت سر بگذارند.
نایب رئیس شورای عالی نظام پرستاری با اشاره به انتقاد سازمان نظام پرستاری به آخرین آئین نامه تصویب شده در مورد آموزش پرستاران، افزود: انتقاد ما این است که بیمارستان محیط آموزشی است و نه متولی آموزش، لذا نمیتواند فضایی برای آموزش باشد بلکه باید به کمک آموزش بیاید.
وی افزود: آئین نامه اصفهان مربوط به جبران کمبود پرستار در کشور است، ما در حال حاضر پرستار شاغل در بیمارستان کم داریم، ما کمبود مجوز استخدامی در کشور داریم، کمبود پرستار آماده به کار هم دیگر مشکل جامعه پرستاری است، ما شواهدی داریم که پرستاران آماده به کار نسبت به نیاز واقعی کشور، زیاد هم داریم، اما بودجه بندی بکارگیری آنها در کل کشور به درستی انجام نشده است.