سی و هشتمین مرکز خیریه استان تهران با مشارکت شهرداری منطقه ۱۱ و کمیته امداد امام خمینی (ره) در سرای محله امیریه افتتاح شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 11؛ سید عباس طباطبایی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 11 در ارتباط با اهداف این مرکز نیکوکاری که نخستین مرکز خیریه در سرای محلات این منطقه است؛ گفت: با توجه به سکونت نیازمندان و نیز افراد خیر و متمول در محله امیریه؛ تأسیس و راه اندازی مرکزی که بتواند حلقه واسطی میان این دو گروه باشد ضرورت داشت. از این رو مرکز نیکوکاری امیریه به عنوان اولین مرکز در سرای محلات منطقه 11 افتتاح شد.
طباطبایی همچنین افزود: یکی از چالش های پیش روی مراکز خیریه چه مراکز دولتی و چه مراکز خصوصی تعداد زیاد متقاضیان و اطلاعات پراکنده از نیازمندان و نیکوکاران به شکل توامان است که با رایزنی و جلسات مشترکی که با کمیته امداد داشتیم؛ پیرامون تجمیع بانک های اطلاعاتی مربوط به افراد تحت پوشش کمیته امداد و سایر افراد شناسایی شده در سرای محلات به تفاهم رسیدیم. البته امیدواریم که مراکز دیگری چون سازمان بهزیستی نیز در تجمیع بانک های اطلاعاتی مربوط به افراد نیازمند مشارکت داشته باشند.
سید ابوالفضل پرپنجی قائم مقام کمیته امداد استان تهران نیز ضمن اعلام خرسندی از راه اندازی این مرکز خیریه گفت: مرکز خیریه امیریه می تواند در فعال سازی ظرفیت های شغلی درون محله ای برای توانمند سازی اقتصادی، اجتماعی بهداشتی و درمانی نیازمندان و شناسایی نیازمندان و خیرین در سطح محله مثمر ثمر باشد.
پرپنجی همچنین افزود: با افزایش تعداد این مراکز خیریه درون محله ای، پرونده های مربوط به کمیته امداد در ارتباط با افراد ساکن در محلات از جمله محله امیریه به این مراکز داده می شود تا مراکز خیریه دسترسی مطلوبی به افراد نیازمند تحت پوشش کمیته و خیرین داشته باشند.
وی داد: مراکز نیکوکاری با هدف نهادینهسازی فرهنگ احسان و نیکوکاری به صورت محله محور، شناسایی خیران و نیازمندان واقعی محله و ارائه خدمت به نیازمندان از طریق کمکهای مردمی در محل سکونت و گسترش ارتباطات بین مردم در محله آغاز به کار کردند تا امکان فعالیت داوطلبانه مردمی برای خدمترسانی به نیازمندان را فراهم کنند.
قائم مقام کمیته امداد استان تهران با اشاره به این که مرکز نیکوکاری محله امیریه؛ سی و هشتمین مرکز نیکوکاری استان تهران است که فعالیت خود را آغاز کرده است؛ یادآور شد: یکی از پایگاههای ایجاد مراکز نیکوکاری مساجد است و با توجه به این که مساجد از معنویت خاصی برخوردار هستند؛ با استفاده از مشارکت مردمی میتوانند در جهت خدمترسانی به مردم موفقتر عمل کنند.