جهاد دانشگاهی برای رفع محرومیت از سیستان و بلوچستان وارد عمل شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۱۵۷
امام جمعه چابهار:

جهاد دانشگاهی برای رفع محرومیت از سیستان و بلوچستان وارد عمل شود

امام جمعه چابهار گفت: جهاد دانشگاهی با پیشرفت هایی که به دست آوده است و نیز رسالت جهادی که دارد می تواند در بحث محرومیت زدایی از استان محروم سیتان و بلوچستان ورود پیدا کند.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام سید محمد موسوی گفت: نگاه اصلی موسسین جهاد دانشگاهی در سال 59 ایجاد جهش علمی و دانشگاهی در کشور بود و اکنون این نهاد با تاسیس مراکز متعدد دانش بنیان و فعالیت های تحقیقاتی پژوهشی ظرفیت های خوبی را ایجاد کرده است.
 وی ادامه داد: اشتغالزایی و آوردن نشاط و پویایی به جامعه از جمله اداماتی است که جهاد دانشگاهی انجام داده و به نظر من این نهاد میتواند با این پشتوانه برای محرومیت زدایی از استان سیستان و بلوچستان ورود پیدا کند.
امام جمعه چابهار تصریح کرد: سیستان وبلوچستان معادن بسیار غنی وگران بهایی دارد که جهاددانشگاهی استان باید در زمینه اکتشافات و بهره‌وری حداکثری از معادن استان تحقیقات کاربردی انجام دهد و به سرمایه گذاران ارائه کند. 
موسوی در پایان گفت: طرح تعادل بخشی منابع آب استان که با مشارکت جهاد دانشگاهی انجام می‌شود، طرحی خوب برای استفاده بهینه از آب و بهره برداری حداکثری از منابع محدود استان بوده که لازم است تداوم داشته باشد. 
پربازدیدترین آخرین اخبار