مدرسه طبیعت پردیسان که پنجاهمین مدرسه طبیعت کشور است با حضور رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افتتاح شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در مراسم افتتاح مدرسه طبیعت پردیسان که در محل پارک پردیسان صورت گرفت ضمن تأکید بر ضرورت رشد مدارس طبیعت در کشور، گفت: شتاب شهرنشینی و صنعتی شدن زندگی منجر به ایجاد معضلات مختلف جسمی و روحی به ویژه در کودکان شده است.
وی افزود: متخصصان علم پزشکی معتقدند سیستم ایمنی کودکانی که بر مبنای ارتباط با طبیعت شکل میگیرد در برابر بیماریها بسیار مقاومتر است.
ابتکار ضمن یادآوری این موضوع که زندگی شیمیایی و صنعتی بدترین نوع زندگی و زندگی طبیعی، بهترین نوع زندگی است، خاطرنشان کرد: زندگی شهری و دور شدن از طبیعت منجر به رشد بیماریها و آسیبهای جسمی و روحی همچون افسردگی و فقدان نشاط برای انسانها شده است.
مدارس طبیعت درمانگر سیستم عصبی کودکان در زندگی شهری است
معاون رئیس جمهور ادامه داد: از سوی دیگر کاهش سن این آسیب ها، منجر شده تا کودکان بیشتر در معرض انواع بیماریهای روحی و جسمی قرار گیرند و از این رو میتوان مدارس طبیعت را درمانگر سیستم عصبی کودکان و حرکت آنها به سوی شادی و نشاط در زندگی شهری دانست.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تقدیر از همراهی آموزش و پروش و منابع طبیعی در مسیر ایجاد و توسعه مدارس طبیعت، ابراز امیدواری کرد: توسعه کمی و کیفی مدارس طبیعت در کشور استمرار داشته باشد.
وی با اعلام حمایت سازمان حفاظت محیط زیست از مدارس طبیعت، گفت: از هر گونه سرمایه گذاری بخش خصوصی و مردم در این زمینه استقبال میکنیم.
تاسیس مدارس طبیعت در مناطق آزاد
محمد درویش مدیر کل دفتر مشارکتهای سازمان حفاظت محیط زیست نیز در مراسم افتتاح این مدرسه طبیعت با ابراز خرسندی از آغاز به کار پنجاهمین مدرسه طبیعت در کشور، گفت: بدون شک مدارس طبیعت با پشتوانه و حمایت رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد و توسعه پیدا کرد و قطعا این موج و گام مهم و بزرگ در آینده نیز تداوم خواهد داشت.
درویش افزود: ابراز تمایل و پیگیری شورای عالی مناطق آزاد برای ایجاد و تاسیس مدارش طبیعت در تمامی مناطق آزاد بیانگر موفقیت این طرح است.
مدیر کل دفتر مشارکتهای سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه مدارس طبیعت رده سنی ۳ تا ۱۲ سال را پوشش میدهد، اظهار کرد: حاصل این ماجرا پرورش ایرانیانی خواهد بود که در پیشگاهشان نه هیچ گیاهی علف هرز به حساب میآید و نه هیچ جانداری جاندار زیانکار است.
وی ضمن یادآوری این موضوع که ایران نخستین کشور منطقه است که اقدام به تاسیس مدارس طبیعت کرده است، خاطرنشان کرد: تاسیس و توسعه مدارس طبیعت در راستای سند چشم انداز ۲۰ ساله کشور است و میتواند منجر به ایجاد یک میلیون و نیم شغل در کشور شود.
درویش تاکید کرد: سرمایهگذاری برای مدارس طبیعت توسط مردم و بخش خصوصی صورت میپذیرد و از این رو کشور از سرمایه گذاری حدود ۹۹۰ میلیارد تومان معاف میشود.
مدیر کل دفتر مشارکتهای سازمان حفاظت محیط زیست گفت: مدارس طبیعت به کودکان کسب و کاری سبز میآموزد که نه تنها آلودگی ایجاد نمیکند، نه تنها باعث نمیشود که چاههای غیر مجاز حفر کنیم، بلکه منجر به پرورش نسلی میشود که خود حافظ شایسته سرزمینش است.
کامران حصادی ذیحساب و مدیرکل امور مالی وزارت آموزش و پرورش، رضا شجیع مدیرکل دفتر محیط زیست و توسعه پایدار وزارت ورزش و جوانان، هدیه تهرانی بازیگر از جمله حاضران در این مراسم افتتاحیه بودند.