پرچم توحيد و عدالت که در ايران برافراشته شده براي همه بشريت است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۴۴۵
رئيس جمهور:

پرچم توحيد و عدالت که در ايران برافراشته شده براي همه بشريت است

رئيس جمهور تصريح كرد: ايران فقط براي ايرانيان نيست پرچمي که در ايران برافراشته شده براي همه بشريت است و اين پرچم، پرچم توحيد و عدالت است.

به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»،، دکتر احمدي نژاد در نشستي با نخبگان و برگزيدگان استان هرمزگان اظهار داشت: خليج فارس، خليج فارس است و نيازي به اينکه بگوييم خليج هميشه فارس، نيست.

رئيس جمهور تاکيد کرد: مگر اتفاقي افتاده است که بايد بر اين موضوع تاکيد کنيم؟ روشن است که خليج فارس، خليج فارس است.

احمدي نژاد با بيان اينکه نامگذاري هاي تاريخي مبنايي دارد و نامگذاري ها بدون علت صورت نمي گيرد افزود: درباره حوزه خليج فارس حرف هايي دارم که به موقع آنها را بيان خواهم کرد.

وي در ادامه به تحريک هاي دشمنان در منطقه خليج فارس و ادعاهايي که در اين باره مطرح مي شود اشاره کرد و گفت: اگر قرار است در موضوع خليج فارس به عقب بازگرديم به جاي پنجاه سال به دويست سال قبل بازمي گرديم و اگر دشمنان بخواهند در خليج فارس فتنه انگيزي کنند بايد بدانند اين بار نيازي نيست ملت ايران بپاخيزند بلکه مردم هرمزگان قلم پاي بدخواهان را خواهند شکست.

رئيس جمهور در ادامه به سفرهاي اخير مقامات آمريکايي به کشورهاي حوزه خليج فارس اشاره کرد و افزود: برادران ما در کشورهاي منطقه به آنها تودهني زدند و ماهم جز اين از برادران خود انتظار نداشتيم.

احمدي نژاد مشکل منطقه خاورميانه و خليج فارس را اشغالگران و مستکبران دانست و تاکيد کرد: اگر آنها منطقه را ترک کنند هيچ مشکلي وجود نخواهد داشت.

وي اظهار داشت: وقتي ملتي تصميم مي گيرد به قله ها برسد بايد به چند جهت توجه کند يکي اينکه رسيدن به هر نقطه متعالي با مشکلاتي مواجه است و هيچ نقطه کمالي بدون تحمل مشکلات به دست نيامده است.

رئيس جمهور با بيان اينکه همه مشکلات عمومي است افزود: هنر يک ملت براي رسيدن به قله ها عبور از مشکلات و همبستگي است همه بايد باهم و هماهنگ کار کنيم و پشتيبان هم باشيم.

احمدي نژاد در ادامه با اشاره به ماموريت هاي امروز ملت ايران گفت:‌ شناخت شرايط زمان و مکان مهمتر از اينهاست اينکه ما در کدام منطقه تاريخي و بين المللي قرار داريم و اگر اينها را خوب تشخيص بدهيم شناخت ماموريت مان آسان خواهد بود.

وي با اشاره به صف آرايي شياطين در برابر پيامبران و موحدان از آغاز خلقت اظهارداشت: تا به امروز غير از يک مقطع کوتاه در دوران سليمان نبي، جبهه شياطين همواره موفق شده اند تا از تحقق اهداف جبهه موحدان جلوگيري کنند.

رئيس جمهور فريب ، نيرنگ ، ترويج بي اخلاقي و کشتار را از ابزارهاي جبهه شياطين در برابر جبهه موحدان برشمرد و اظهار داشت: در دوره ما اتفاقي که رخ داده اين است که همه شيطنت شياطين در جبهه استکباري امروز متبلور شده است و رذالت هاي مستکبرين در دوره ما بي سابقه يا کم سابقه است.

احمدي نژاد افزود: آنها فرهنگ مادي و انسان کشي را آراسته و ان را به نام حقوق بشر و آزادي منتشر کرده و بسياري از مومنان و موحدان را هم فريب داده اند.

وي در ادامه با اشاره به جنايات صهيونيست ها در غزه گفت:‌ مستکبران به جلادان مدال صلح دادند و بسياري هم آنها را تشويق کردند آنها در يازده سپتامبر هم، چنان مظلوم نمايي کردند که همه دنيا متاثر شد و بعد از آن به بهانه مبارزه با تروريسم به افغانستان حمله کرده و تاکنون 100 هزار نفر را کشته اند.

رئيس جمهور به آماري که درباره کشته هاي حادثه 11 سپتامبر منتشرشده است اشاره کردو افزود: آنها 100 هزار نفر را در افغانستان به ازاي سه هزار نفر کشته شده 11 سپتامبر به قتل رسانده و کاري کرده اند که کسي جرات ندارد علت آن را بپرسد.

وي در ادامه به کشتارهاي جنگ دوم جهاني ، کشتارهاي استالين در دوران شوروي سابق ، کشتار يک ميليون نفر در عراق به دست اشغالگران ، کشتار يک ميليون نفر از مردم رواندا و کشتار فلسطينيان به دست رژيم صهيونيستي اشاره کرد و گفت: در طول تاريخ هرگز چنين کشتارهايي رخ نداده است .

احمدي نژاد در بخش ديگري از سخنانش به جبهه موحدين پرداخت و تاکيد کرد: اين جبهه هيچ گاه تا اين حد قدرتمند نبوده است و ملت ايران امروز در خط مقدم جبهه موحدان عالم قرار دارد.

رئيس جمهور افزود:‌ جبهه مستکبران هر زمان که مي خواستند ملت ها را سرکوب مي کردند اما 31 سال است که همه ملت هاي دنيا عاشق نام ايران هستند.

وي افزود: ملت هاي جهان به سرعت در حال پيوستن به جبهه توحيدي هستند و ماموريت ما برافراشتن اين پرچم است.

احمدي نژاد اضافه کرد:‌ آنها مي خواهند از هر بهانه اي براي شکست جبهه موحدين استفاده کنند.

رئيس جمهور افزود: ايران فقط براي ايرانيان نيست پرچمي که در ايران برافراشته شده براي همه بشريت است و اين پرچم، پرچم توحيد و عدالت است.

وي با تاکيد بر اينکه امروز ما بايد محکم باشيم و ايران را بسازيم و اين فرهنگ و آرمان را به دنيا معرفي کنيم، اظهار داشت: دنيا نيازمند توحيد و راه عدالت است و من بشارت مي دهم که روز پيروزي نزديک است و آنها رفتني هستند.

احمدي نژاد در ادامه از طرح دولت براي احداث 300 اسکله و موج شکن صيادي در سواحل خليج فارس و درياي عمان خبر داد و گفت:‌ احداث چهار مورد به طور آزمايشي آغاز شده است.

رئيس جمهور همچنين به موضوع کشاورزي در اين استان پرداخت و کشاورزي را موجب رشد کشور دانست.

وي گفت: دولت در برنامه پنج ساله بعدي تمرکز ويژه اي بر اين بخش خواهد داشت.

احمدي نژاد موضوع آب، آبياري، کشت، داشت، برداشت و صنايع تبديلي را از مواردي دانست که قرار است با تلاش دولت ساماندهي شود.

رئيس جمهور  با بيان اينکه بودجه مناسبي در سال 89 براي بخش کشاورزي پيش بيني شده است، اظهار داشت: در جلسه ديشب هيئت دولت نيز تصويب شد بدهي کشاورزان استان هرمزگان به بانک ها 5 سال تمديد و جرائم آنها نيز بخشوده شود.

وي با اشاره به اظهارات نماينده استادان دانشگاههاي هرمزگان نيز گفت: کارهاي خوبي در استان شما شده است و براي توسعه و تجهيز دانشگاهها نيز اعتبار خوبي در نظر خواهيم گرفت.

احمدي نژاد با اشاره به سه برابر شدن بودجه دانشگاهها در چند سال اخير ابراز اميدواري کرد: دولت هم سهم ويژه اي را براي استان هرمزگان در نظر بگيرد.

رئيس جمهور  همچنين درباره افزايش سهم دانشجويان بومي دانشگاههاي استان هرمزگان هم گفت: اين موضوع را به وزير علوم ابلاغ خواهم کرد.

وي درباره افتتاح دفتر امور نخبگان در استان هرمزگان نيز خاطرنشان کرد: اين دفتر به زودي در اين استان تاسيس خواهد شد.

احمدي نژاد در پاسخ به اظهارات نماينده دانشجويان استان هرمزگان درباره بخش بهداشت و درمان اين استان گفت: در اين بخش کارهاي خوبي شده است اما در وضع مطلوب قرار نداريم و اميدواريم دانشگاه علوم پزشکي استان به حد نيازها برسد يا از آن بگذرد تا نيازهايي که مطرح شد به ويژه در بحث نيروي انساني متخصص برطرف شود.

رئيس جمهور افزود: از وزير بهداشت نيز خواهم خواست درباره تجهيزات مراکز پزشکي استان هرمزگان بررسي هايي به عمل آورد.

وي در ادامه گفت : دانشگاه منشاء اصلاح است و مي تواند در خدمت مردم باشد و اگر چنين نشود فساد به وجود خواهد آمد.

احمدي نژاد افزود: اگر ضعف هايي هم در دانشگاهها وجود دارد بايد با تصميمات و همت انقلابي تلاش شود که دانشگاهها بهتر در خدمت کشور قرار بگيرند.

رئيس جمهور  در ادامه به موضوع ورزش در استان هرمزگان اشاره کرد و اظهار داشت: در برنامه 5 ساله آينده کشور پيش بيني ويژه اي براي ورزش و فرهنگ کرده ايم که اميدواريم مجلس آن را تصويب کند.

وي از اختصاص يک درصد از درآمد شرکت ها براي ورزش و سه درصد از سهم بودجه عمومي دولت و سود شرکت ها براي امور فرهنگي خبر داد و گفت: براي ورزش استان هرمزگان نيز بطور ويژه کمک خواهم کرد.

احمدي نژاد افزود: از مسئولان استان هم خواسته ام طوري عمل کنند که حداقل سه تيم ورزشي استان هرمزگان در ليگ هاي برتر حضور داشته باشند.

رئيس جمهور در ديدار با نخبگان همچنين بر لزوم تقويت هنر ، هنرمندان و ارتقاي فرهنگ کشور تاکيد و موافقت خود را با کمک بلاعوض به مطبوعات استان هرمزگان اعلام کرد.

وي در ادامه با اشاره به صنايع دستي استان هرمزگان و کشور گفت: صنايع دستي هم صنعت است هم هنر ؛ هم اقتصاد است و هم فرهنگ.

احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه برنامه دولت تقويت صنايع دستي است افزود: بيش از 300 رشته صنايع دستي در کشور ثبت شده است که ما بايد از آنها هم استفاده و هم انها را صادر کنيم.

رئيس جمهور، استان هرمزگان را به لحاظ صنايع دستي غني دانست و اظهار داشت: دولت از صنايع دستي اين استان حمايت مي کند و در مجموع بودجه اين بخش نيز افزايش خواهد يافت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار