کد خبر:۶۲۴۷۹۲
نماینده روسیه در سازمان ملل:
تحریمهای تازه آمریکا بی معنی است/سیمرغ در تعارض با برجام نیست
نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: مجموعه تحریمهای آمریکا علیه ایران، کره شمالی و روسیه اقدامی بی معنی و حاصل ناچاری دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مقابل کنگره کشورش است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، واسیلی نبنزیا نماینده جدید روسیه در سازمان ملل روز جمعه در گفت: وگو با خبرنگاران سپس ادعای مقامات آمریکایی را مبنی بر اینکه موشک ماهواره بر سیمرغ در تعارض با برجام است، رد کرد.
وی همچنین در واکنش به تحریمهای تازه واشنگتن علیه روسیه، ایران و کره شمالی گفت: گرچه او تمایلی به اظهار نظر در مورد سیاستهای داخلی آمریکا ندارد، اما چنین اقدامی بی معنی و صرفا ناشی از استیصال و درماندگی ترامپ در مقابل کنگره کشورش بوده و او ناگزیر از انجام آن شده است.
این مقام روسی با عجیب خواندن باور برخی سیاستمداران آمریکایی که گفته اند تحریمهای تازه میتواند روسیه را به همکاری با واشنگتن ترغیب کند، گفت: برغم همه این بی منطقی ها، کشورش ترجیح میدهد که واکنش کودکانهای به این رویکردهای تحریک آمیز نشان ندهد و همواره بدنبال راهی برای همکاری با'شرکای' خود 'از جمله ایالات متحده آمریکا' خواهد بود.
نبنزیا بر این مسئله تاکید کرد که چنین رویکردی از سوی مسکو به معنی موافقت با آمریکا و تلاش برای خرسند نگاه داشتن واشنگتن نخواهد بود بلکه انگیزه اصلی کشورش در این راه توجه به منافع جامعه بین المللی است.
نماینده جدید روسیه در سازمان ملل در خصوص نامه چهار کشور غربی به شورای امنیت این نهاد در رابطه با پرتاب موشک ماهواره بر سیمرغ گفت که این نامه هنوز به دست او نرسیده، اما از دید مسکو این آزمایش در تعارض با برجام نیست.
وی در خصوص بحران کره شمالی و واکنشهای آمریکا و کشورهای غربی با اشاره به اینکه این بحران، بحرانی پیچیده و حل آن بسیار دشوار خواهد بود تصریح کرد که شدت بخشیدن به سیاست تحریم، حل کننده این مشکل نخواهد بود و تنها راه حل آن از نظر روسیه گفتگوهای سیاسی است.
نبنزیا در پاسخ به این سوال که آیا آزمایش موشکی ایران در مغایرت با قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است یا نه، گفت: او تازه به این مقام منصوب شده و از متن همه قطعنامههای سازمان ملل آگاهی و اطلاع ندارد و برای اظهار نظر در این خصوص نیاز به مطالعه قطعنامه مذکور خواهد داشت.
نماینده روسیه در نهایت دیدار خود با نیکی هیلی نماینده آمریکا را مفید و سازنده خواندو گفت که همکاری میان دو کشور سرنوشتی است که مسکو و واشنگتن باید به آن تن بدهند.
وی اضافه کرد که نیکی هیلی آمادگی همکاری با کشورش و شنیدن دیدگاههای مسکو در رابطه با مسائل مشترک و بین المللی را دارد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.