نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت:باید به جامعه بانوان ایران این نکته را متذکر شد که فقط و فقط کابینه هیئت وزیران حق رأی دارند و معاونین این حقوق را دارا نیستند و حتی در طی سال فرصت کمی برای صحبت به این بانوان داده میشود. در حقیقت حضور این بانوان بیشتر فیزیکی و برای بستن دهان بعضیهاست.
فاطمه آلیا نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ پیرامون وعده انتخاباتی ریاست جمهوری مبنی بر حضور زنان در وزارت و خلف وعده و عدم حضور بانوان در کابینه گفت: ابتدای امر یک سوال مبنایی برای انسان پیش می آید و آن هم اینکه چرا رییس جمهور وعده ای را در برنامه های انتخاباتی خود می دهند که خودشان هم می دانند که نمی توانند انجام دهند؟
آیا با بیان اینکه از آنجایی که مقام ریاست جمهوری دارای تجربه زیادی هست قطعا با وجود تجربه و سیاستی که برای 4سال بعد خود برنامه ریزی کرده است این را میداند که آیا وعده ای که می دهد عملی خواهدشد یا نه؟ اظهار داشت: بعید است که چنین فردی از آینده و آنچه عملی خواهد شد خبر نداشته باشد. چرا که نسل جوان ما عدالتخواه و شفایت خواه است و قطعا این سوال برایش پیش می آید که چرا در مورد حضورزنان در کابینه یا حضور فرق مختلف و حتی درمورد استفاده از نیروی جوانان وعده هایی را می دهند که آن را عمل نمی کنند در حالیکه در جمهوری اسلامی اصل بر تقوا و صداقت است.
وی در ادامه افزود: در مورد اینکه چرا امسال وزیر زن درکابینه آقای روحانی برخلاف وعده های انتخاباتیشان نبود باید بگویم، واقعیت این است که اطرافیان آقای روحانی به دلیل منازعات بین اصلاح طلبان و کارگزاران و دیگرانی که به نحوه خود سهم خواهی می کنند هستند و به همین سبب خانم های زیادی نمی توانند در دایره افرادی که در حلقه انتخاب برای وزارت قرار می گیرند وجود داشته باشند. اما شاهد این هستیم که برخی بانوان به عنوان معاون به آقای روحانی پیشنهاد می شوند، چرا که انتصاب به معاونت سهلتر و آسانتر از انتصاب به وزارت است به دلایلی، من جمله اینکه افرادی که برای وزارت انتخاب می شوند به مجلس معرفی می شوند و تأیید صلاحیتشان از سوی مجلس معلوم می شود و ازآنجایی که سوابق امنیتی این افراد بررسی می گردد و بانوانی که مد نظر برای مبحث وزارت هستند یا در فتنه 88نقش داشته اند یا سابقه همکاری و جاسوسی دارند برای وزارت به مجلس معرفی نمی شوند چرا که سابقه خوبی ندارند. ولی افرادی که برای معاونت ریاست جمهوری انتخاب می شوند بررسی سوابق نمی شوند به همین دلیل انتصابشان بسیار آسانتر است و از این جهت از این افراد برای معاونت انتخاب می شوند.
فاطمه آلیا اظهار داشت: اگر بحث سهم خواهی و تنگ نظری برخی برای تصاحب کردن مناصب مطرح نبود، بانوانی که واقعا شایستگی وزارت را دارند بسیارند و جدای از جناحگیری سیاسی ممکن است اصلاح طلب یاکارگزار نباشند و در جبهه های دیگری مثل اصولگرا و ... فعال باشند اما لایق این مناصب به دلیل تحصص و دانش بالایی که دارند هستند، به مجلس معرفی می شدند بررسی سابقه می شد و نمایندگان ملت معلوم می کردند که به آنها رأی داده بشود یا نه، ولی متاسفانه معمولا تلاش ها پیرامون افرادی هست که ممکن است خودشان هم به دلیل سوابق جاسوسی و همکاری چندان مشتاق به این منصب نباشند.
این نماینده اسبق مجلس تصریح کرد: باید به جامعه بانوان ایران این نکته را متذکر شد که فقط و فقط کابینه هیئت وزیران حق رأی دارند و معاونین این حقوق را دارا نیستند و حتی در طی سال فرصت کمی برای صحبت به این بانوان داده می شود. در حقیقت حضور این بانوان بیشتر فیزیکی و برای بستن دهان بعضی هاست.
آنها که مرد بودند وادعای قلدری می کردند چه گلی بر سر ملت ریخته اند که حالا شما بانوان گرام بخواهید چه گلی بر سر ملت بریزید در ضمن اکثر قریب به اتفاق کابینه معرفی شده حکم شما بانوان را دارند و فرق چندانی با شما ندارند فقط از نظر فیزیکی بعضی شرائطشان با شما فرق می کند والا تغیراتی مشاهده نمی شود
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.