عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: معتقدم تیم اقتصادی پیشنهادی دولت دوازدهم نسبت به دولت یازدهم قویتر و یا ضعیفتر نشده است.
حجت السلام سید ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در ارزیابی خود نسبت به تیم اقتصادی کابینه پیشنهادی دولت با بیان اینکه تیم اقتصادی تنها به وزیر اقتصاد معطوف نمیشود، اظهار داشت: به نظر بنده وزارت خانههای جهاد کشاورزی، کار تعاون و رفاه اجتماعی، صنعت معدن و تجارت و اقتصاد در کنار یکدیگر تیم اقتصادی دولت را تشکیل میدهند.
وی افزود: معتقدم تیم اقتصادی پیشنهادی دولت دوازدهم نسبت به دولت یازدهم قویتر و یا ضعیفتر نشده است.
موسوی لارگانی یکی از دلایل عدم توفیق دولت در عرصه اقتصادی را ناهماهنگی میان مسئولان برشمرد و تصریح کرد: وزیر اقتصاد هر کسی که باشد حتی از بهترینهای این عرصه، اما اگر هماهنگیهای لازم میان دستگاههای مربوطه وجود نداشته باشد، نمیتواند در بحث اقتصادی موفق عمل کند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس بیان داشت: زمانی پیش میآید که یک موضوع حتی دو سه سال حل نمیشود و این ربطی به مشکلات قانونی و یا مسائل دیگر ندارد. بلکه کافی است که اتحاد و انسجام میان وزارت خانهها و دستگاههای مربوطه صورت گیرد اگر این اتحاد و انسجام شکل نگیرد قطعا دولت نمیتواند موفق شود همانگونه که دولت یازدهم در بحث اقتصاد موفق عمل نکرد.
عضو کمیسیون اقتصادی ادامه داد: درست است که دولت در بحث اقتصادی ادعا دارد و ما این ادعا مبنی بر کاهش تورم و ساماندهی نرخ ارز را قبول داریم. اما اگر این کاهش تورم به قیمت ناتوانی خرید مردم و تداوم رکورد در جامعه باشد هیچ نتیجهای نخواهد داشت. ممکن بود فردی با تورم ۴۵ درصد و با حداقل دستمزد زندگی روزانه اش را بگذارند، ولی اکنون با همین تورم پایین نمیتواند زندگی خود را بچرخاند.
موسوی لارگانی تاکید کرد: دولت چهار سال تمام ناکارآمدی هایش را به گردن دولت قبل میانداخت و ان را زیر سوال میبرد امروز باید بداند که هر گونه ناکارامدی و ناکامی متوجه دولت یازدهم میشود و اگر دلش به حال خودش میسوزد باید بداند لزوم تحقق وعدههای انتخاباتیش ایجاد انسجام و وحدت میان دستگاههای مربوطه است.
وی افزود: رئیس جمهور نباید بگوید انهایی که خارج از ۲۴ میلیون رای بودند باید از دولت بیرون و نباید انتظاری داشته باشند. ممکن است فردی به رئیس جمهور رای نداده باشد، ولی به لحاظ توانایی فردی توانمندی باشد.
عضو کمیسیون اقتصادی با اشاره به اعتراضات برخی چهرههای اصلاح طلب نسبت به کابینه پیشنهادی دولت بیان داشت: شاید این افراد انتظار داشتند همه وزرا از طیف اصلاحات باشند. این موضوع به هیچ وجه امکان پذیر نیست. چراکه باید از همه سلیقهها و توانمندیها در دولت استفاده کرد.
موسوی لارگانی در پاسخ به اینکه برخی معتقدند اعتراضات این افراد به این دلیل است که میخواهند از عملکرد ناموفق دولت طی چهار سال گذشته شانه خالی کنند، تاکید کرد: بله این احتمال نیز وجود دارد. نمیگویم افرادی که توسط دولت معرفی شدند اصلاح طلب تند هستند، اما بیشتر گرایش شان به این طیف است تا اصول گرایی.
وی در پایان خاطر نشان کرد: افراد با این اعتراضات میخواهند به نحوی عملکرد ضعیف دولت را لاپوشانی کنند و به این نحو اعتراضاشان را مطرح کنند. از طرفی آقایان میخواهند انتخاب بیشتر وزرا از یک طیف خاص را به این بهانه که تحت فشار بودند توجیه کنند.