پیمان یاریان، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سقز از برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی این شهرستان در مناطق مستضعف خبر داد و گفت: مهلت ثبت نام تا آخر مردادماه می باشد.
به گزارش خبر نگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو قرار است اردوی جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز استان کردستان امسال، شهریورماه در روستاهای مستضعف شهرستان سقز با حضور دانشجویان جهادگر همین شهرستان برگزار شود. هر کدام از دانشجویان سقزی هم میتوانند شرکت کنند، فرقی نمیکند بسیجی باشند یا غیر بسیجی، هر کسی که دغدغه گشودن گرهی از گرههای محرومترین روستاهای استان را داشته باشد میتواند برای ثبت نام به دفتر بسیج دانشجویی سقز مراجعه کند و همراه با سایر دانشجویان جهادگر در این اردوها حضور پیدا کند.
دانش آموزان دیروز مدرسهها که پابه پای رویاهایشان رشد کرده اند، دانشگاه رفته اند و دکتر و مهندس شده اند، حالا میتوانند علم شان را در راه تحقق آرزویی دیرینه بکار ببندند، رویای خدمت به مردم ایران.
اردوهای جهادی بسیج دانشجویی همان میعادگاهی است که خداوند متعال به انسانهای مقربش داده است تا ذرهای از طعم بهشت و جنت را در دنیا بچشند. اردویی سرشار از حس بودن و مانایی در دلهایی به ژرفای اقیانوس و به گرمی خورشید فروزان. بستری که جوان دانشجوی بسیجی با بهرهگیری از آن به ناگاه راه صدساله را یک شبه میپیماید و خود را عزیز خدای متعال و خلق او میکند.
پیمان یاریان، مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سقز استان کردستان در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از برگزاری اردوی جهادی بسیج دانشجویی شهرستان سقز از ۱۰ تا ۲۲ شهریور ماه خبر داد و گفت: محل برگزاری این اردو یک دهستان مستضعف به نام ذوالفقار در نقطه صفر مرزی و از توابع شهرستان سقز میباشد.
یاریان ضمن اشاره به وجود دانشگاههای پیام نور، آزاد و علمی کاربردی و دانشکده فنی و حرفهای سقز گفت: حدود ۷۰۰۰ دانشجو در این شهرستان تحصیل میکنند که تعداد ۳۰۰ نفر به اردوی جهادی اعزام میشوند.
مسئول بسیج دانشجویی شهرستان سقز افزود در این منطقه مستضعف حتی آب آشامیدنی برای ساکنان و آنتن دهی تلفن وجود ندارد. در شناسایی هایی که انجام داده ایم این منطقه محروم هیچ شغلی جزو کوله بری وجود ندارد و کشاورزی و دامپروری زیر ده درصد از شاغلین روستا را تشکیل می دهد.
وی تصریح کرد اردو در بخشهای عمرانی، فرهنگی، مشاوره و پزشکی برگزار میگردد. در بخش عمرانی مسجد، سیستم فاضلاب روستایی، خانه محرومان و سرویس بهداشتی ساخته و یا تعمیر میگردد. در بخش فرهنگی نیز خانمهای جهادی به آموزش قرآن و احکام، دروس زبان و ریاضی و خیاطی و. میپردازند. در بخش پزشکی نیز با هماهنگی هایی که با علوم پزشکی و هلال احمر انجام داده ایم و قصد داریم تیمی از پزشکان را برای چند روز در منطقه داشته باشیم.
وی در پایان گفت: جلسات هماهنگی این اردو در هفته آینده با استاندار و فرماندار شهرستان سقز برگزار میگردد.