کد خبر:۶۲۶۷۰۵
جلالی در نشست تجلیل از خبرنگاران پارلمانی:

به جای سایش‌های سیاسی ذهن مان را به مسائل اصلی کشور معطوف کنیم/ برخی تصور می‌کنند خبرنگار تن‌ها باید از آن‌ها تمجید کند

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: برخی تصور می‌کنند خبرنگاران تن‌ها باید از آن‌ها تمجید کنند این در حالی است که برای انعکاس درست اخبار جامعه خبری باید نقاط ضعف را همراه با نقاط قوت بگوید.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، کاظم جلالی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس صبح امروز در نشست تجلیل از خبرنگاران و اصحاب رسانه که در محل مرکز پژوهش‌ها با خبرنگاران پارلمانی برگزار شد ضمن تبریک به مناسبت روز خبرنگار اظهار داشت: یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای خبرنگار و اصحاب رسانه و همچنین یاد و نام و خاطره شهدای مدافع حرم خصوصا شهید حججی که با رشادت ایستاد و با مظلومیت به شهادت رسید را گرامی می‌داریم.

وی افزود: از تلاش شما خبرنگاران که در طول یک سال گذشته مانند سال‌های قبل توانستید رسالت خود را به خوبی انجام دهید تقدیر و تشکر می‌کنم آنچه می‌شود گفت: اینکه خبرنگاری یک شغل نیست و نمی‌توان آن را در قالب یک شغل دید خبرنگاری یک رسالت بسیار بزرگی است که شما بر عهده دارید.

جلالی تصریح کرد: رسالت شما خبرنگاران در جهت روشنگری، انتقال دقیق افکار و تبیین نقاط قوت و ضعف در داخل اجتماع است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به پدیده سلفی گری در منطقه بیان داشت: پدیده‌ای که امروز با آن مواجه هستیم سلفی گری، قشری نگری، جنگ و کشتار در منطقه است و می‌بینیم که هر روز چه مصیبت بزرگی بر مردم منطقه وارد می‌شود حتی در ماجرای شهید حججی دیدید که فرزند مظلوم این کشور برای دفاع از ارزش ها، آرمان ها، دفاع از اهل بیت و دفاع از مردم مظلوم منطقه در حال رزم بود و با چه مظلومیتی این جوان عزیز ایرانی را به شهادت رساندند.

نماینده مردم تهران در مجلس انعکاس تبیین وضعیت کنونی منطقه را وظیفه اصحاب رسانه برشمرد و ادامه داد: البته تاکنون به خوبی این وضعیت از طریق شما اصحاب رسانه منعکس شده و بر همین اساس دیدیم که خبرنگاران عزیزمان گا‌ها یا به شهادت رسیده و یا بخشی از آن‌ها خسارت جانی دیده و مجروح شدند.

وی تصریح کرد: رسالت بزرگی است که انسان را به سرزمینی می‌کشد که در آن خون و وحشت افکنی توسط تروریست‌ها انجام می‌شود، اما یک خبرنگار در دل همین خون و آتش می‌رود و تلاش می‌کند که تصویر درست واقعی برای جامعه‌ای که صحنه‌ها را نمی‌بیند ترسیم کند.

جلالی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مسائل و مشکلات جاری کشور افزود: امیدواریم جامعه خبری کمک کنند که مسئولان بتوانند مشکلات و مسائلی که در عرصه داخلی داریم را حل کنند البته برخی بر این باورند که خبرنگاران تن‌ها باید از مسئولان تمجید کنند و نقاط ضعف را نگویند طبیعی است جامعه خبری برای اینکه بتوانند تصویر درستی منعکس کند باید نقاط ضعف و قوت را بیان کنند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به لزوم رعایت اخلاق از سوی اصحاب رسانه تصریح کرد: باید به سمتی پیش برویم که جامعه خبری ما نیز از مرزهای اخلاقی عبور نکند و این مسئله را اصحاب رسانه به یکدیگر به صورت مرتب متذکر شوند.

نماینده مردم تهران در مجلس تاکید کرد: ما در جامعه ارزشی، دینی و الهی زندگی می‌کنیم طبیعی است که باید چارچوب‌های اخلاقی را با حفظ حیثیت افراد و حرمت نهادن به حریم خصوصی آن‌ها پیش ببریم اینکه به هر قیمتی بخواهیم خبری را منعکس کنیم و یا حقوق کسانی را تضییع کنیم حتما عدول از مرزهای اخلاقی است از سوی دیگر با توجه به مشکلات اقتصادی و معیشتی که در کشور وجود دارد طبعا کمک به مسئولان برای حل این مشکلات می‌تواند انتظاری باشد که از جامعه رسانه‌ای در داخل وجود داشته باشد.

وی یادآور شد: چرا که جامعه رسانه‌ای به خوبی می‌تواند بازخورد افکار عمومی را به مسئولان انتقال دهد از سوی دیگر با توجه به اینکه در جامعه دارای حزب نیستیم بخشی از کارکرد تحزب به ناچار به گردن جامعه رسانه‌ای و جامعه خبری افتاده است که این مهم می‌تواند به تصمیم گیری سنجیده مسئولان کمک و تاثیربسزایی داشته باشد.

جلالی با اشاره به جلسات رای اعتماد وزرا که از فردا در صحن علنی مجلس برگزار می‌شود، تصریح کرد: با توجه به اینکه مجلس از فردا برای بحث وزرا وارد شور می‌شود هر چه سریع‌تر دولت دوازدهم شکل بگیرد برای این دولت آرزوی توفیق می‌کنیم هر چند بار‌ها گفته ام که دوران سعی و خطا گذشته و در دوره‌ای قرار داریم که مسئولان باید نهایت تلاش و همت خود را برای حل و فصل مسائل مردم خصوصا در حوزه اقتصادی انجام دهند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس ادامه داد: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری با تدوین سیاست‌های اقتصاد مقاومتی همه باید به سمتی که این سیاست‌ها در کشور محقق شود پیش برویم. طبیعی است که راه حل مسائل کشور از این طریق و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی می‌گذرد.

نماینده مردم تهران در مجلس در ادامه بیان داشت: جامعه رسانه‌ای کشور نیز باید کمک کند به جای اینکه به حواشی بپردازیم مسائل اصلی کشور را برجسته و در جهت حل آن‌ها قدم برداریم چرا که اکنون بسیار مشاهده می‌شود در داخل جامعه اختلافات را برجسته می‌کنیم و مرتب سایش سیاسی داریم مسئولان نیز به مسائل اختلافی مشغول هستند که این موضوعات حتما به کشور آسیب می‌رساند و باعث می‌شود تا از مسائل اصلی کشور غافل شویم.

وی پرداختن به مسائل اقتصادی و معیشتی داخلی و فراهم کردن فضای کسب و کار را از اولویت‌های مهم کشور برشمرد و بیان داشت: جامعه رسانه‌ای می‌تواند در جهت کمک به این مسائل نقش موثری ایفا کند و یا حاشیه سازی‌های افرادی که در مسئولیت هایشان به آن‌ها می‌پردازند را هویدا و آشکار نمایند. نباید به دنبال جنگ، دعوا و حاشیه سازی در داخل پیش برویم بلکه باید به مسائل اصلی کشور بپردازیم.

جلالی تاکید کرد: حتما خبرنگاران می‌توانند نقش موثری در آرام نگاه داشتن جو جامعه داشته باشند منظور آرام تصنعی نیست بلکه آرام به معنای مشغول شدن به مسائل اصلی کشور است که همه می‌دانیم مهمترین موضوع این روزهای کشور اشتغال، تقویت تولید ملی، فراهم شدن فضای خوب کسب و کار و ... است از سوی دیگر باید در حوزه‌های مختلف همچون مشکلات سپرده گزاران موسسات مالی و صندوق‌های بازنشستگی که مسائل کمی نیستند حل و فصل گردد باید به سمت دسته بندی کردن و اولویت بخشیدن به مسائل کشور گام برداریم. مسئولان در هر سه قوه و نیروهای مسلح همه و همه برای اینکه بتوانیم در این چهار سال عمر دولت دوازدهم به نیکی قدم برداریم در کنار یکدیگر قرار بگیریم تا بخشی از مسائل کشور حل شود.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس در پایان خاطرنشان کرد: بنده بار‌ها گفته ام مشکلات کشور آن قدر زیاد است که اگر همه شش دانگ حواس مان را هم جمع کنیم نمی‌توانیم بخشی از این مشکلات را حل کنیم چه برسد که بخواهیم وقت مان را صرف حاشیه‌ها و سایش‌های سیاسی بگذاریم که قطعا این موضوع برای کشور خسارت بار خواهد بود از سوی دیگر اگر نتوانیم بر روی مسائل اصلی و کلان کشور تمرکز کنیم نسل امروز و آینده ما را نخواهند بخشید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار