آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۰۲۸
ساجدی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

برای مقابله با تحریم‌های آمریکا، چاره‌ای جز گسترش روابط بین‌المللی نیست/ روس‌ها می‌توانند شرکای قابل اعتمادی باشند

کارشناس مسائل خاورمیانه و روسیه‌شناس گفت: در شرایط فعلی بیش از آنکه ایران به روسیه نیازمند باشد روس‌ها به ما نیاز دارند.
محمد ساجدی، کارشناس مسائل خاورمیانه و روسیه شناس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص ضرورت همکاری ایران و روسیه در خصوص اقدامات ضد برجامی آمریکا گفت: تحریمی که آمریکایی‌ها علیه ایران، روسیه و کره شمالی انجام دادند ۳۰۰ صفحه است که ۲۶۰ صفحه آن مربوط به روسیه، ۹ صفحه مربوط به جمهوری اسلامی و ۲۳ الی ۲۴ صفحه آن مربوط به کره شمالی است.

وی افزود: بر این اساس روس‌ها برای تلافی این اقدام آمریکایی‌ها نیازمند رایزنی هستند اولین صحبت پوتین در تماس تلفنی با روحانی این بود که ما در زمینه تحریم‌ها از شما حمایت خواهیم کرد و در حقیقت با این اقدام نوعی دهن‌کجی به آمریکا کرد.

ساجدی با بیان اینکه طرح نقض برجام یعنی اهانت به پنج کشور امضا کننده برجام شامل فرانسه، آلمان، روسیه، چین و انگلیس است، گفت: روس‌ها با این اقدام علاوه بر نشان دادن ضرب شصتی به آمریکایی‌ها در صورتی که برجام اجرا شود اولین کسانی خواهند بود که از آن منتفع می‌شوند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه و روسیه شناس ادامه داد: در موضوع کره شمالی شاهد آن بودیم که وقتی اوضاع خطرناک شد چین با آمریکا معامله کرد که جلوی واردات کره شمالی را می‌گیرد و در واقع به نفع خود وارد میدان شد اما از آنجا که پوتین سیاستمدار باهوشی است به نظر می‌رسد این دهن کجی روس‌ها به آمریکا بیش از پیش کرملین را به تهران نزدیک خواهد کرد و به زودی مقامات ارشدی از کرملین به تهران یا بالعکس رفت و آمد خواهند کرد تا در خصوص حل و فصل خطوط توافق شده به نتیجه برسند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در شرایط فعلی بیش از آنکه ایران به روسیه نیازمند باشد روس‌ها به ما نیاز دارند و مسائل شمال روسیه، معاملات اقتصادی و ... سبب خواهد شد تا آن‌ها نیازمند رایزنی با ایران باشند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار