آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۴۷۴
رویترز

قیمت نفت کاهش یافت

قیمت نفت برنت با افزایش تولید نفت آمریکا کاهش یافت و بشکه‌ای ۵۰ دلار معامله شد،‌ کاهش ذخایر نفت آمریکا به کمترین میزان 2016 مانع از افت بیشتر قیمت شد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز در بازارهای جهانی قیمت نفت برنت ۲۳ سنت کاهش یافت و بشکه‌ای ۵۰ دلار و ۴ سنت به فروش رفت.

قیمت نفت آمریکا هم کاهش ۲۵ سنتی داشت و بشکه‌ای ۴۶ دلار و ۵۳ سنت خرید و فروش شد.

بنزین هم کاهش ۲. ۳ دلار داشت و گالنی ۱۵۴ دلار و ۵ سنت معامله شد.

نفت کوره و گازوئیل هم کاهش‌هایی به ترتیب ۲. ۲۹ دلارد و ۱۱. ۲۵ دلار را داشتند.

خبرگزاری رویترز در باره قیمت نفت در بازارهای جهانی نوشت؛ پس از آنکه آمار‌ها از افت شدید ذخایر و افزایش تولید نفت آمریکا خبر داد، قیمت نفت در بازارهای جهانی تقریبا روند ثابت به خود گرفت.

تولید نفت آمریکا به بیشترین میزان دو سال گذشته رسیده است.

آمارهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان داد که ذخایر نفت قابل تجارت آمریکا با ۱۳ درصد کاهش، از بیشترین میزان خود در ماه مارس فاصله گرفته و به رقم ۴۶۶. ۵ میلیون بشکه رسیده است.

در حال حاضر ذخایر نفت آمریکا کمترین میزان از سال ۲۰۱۶ است.

رویترز می‌نویسد؛ با وجود این، تولید نفت آمریکا به دلیل اینکه تولیدکنندگان نفت شیل از افزایش اخیر قیمت نفت بهره برده‌اند، به شدت افزایش یافته است.

تولید نفت آمریکا با افزایش ۷۹ هزار بشکه‌ای به بیش از ۹. ۵ میلیون بشکه در روز رسیده که بیشترین میزان از جولای ۲۰۱۵ محسوب می‌شود. این رقم، ۱۲. ۷۵ درصد بالاتر از اواسط سال ۲۰۱۶ است.

آماس وارگا تحلیلگر ارشد در اتحادیه تی‌وی‌ام اویل لندن گفت: «آمارهای اداره اطلاعات انرژی آمریکا حاکی از این است که با کاهش ذخایر نفت آمریکا، بازار این کشور در حال متعادل شدن است.»

رویترز می‌نویسد؛ افزایش تولید نفت آمریکا به شدت توافق کشورهای صادرکننده نفت «اوپک» را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد. کشورهای صادرکننده نفت متعهد شدند تا مارس ۲۰۱۸ تولید نفت خود را روزانه ۱. ۸ میلیون بشکه کاهش دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار