آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۷۷۸۱
زنگنه در صحن علنی مطرح کرد.

گازرسانی به ۹ هزار روستا و ۵ هزار روستا در دستور کار/برای حل مشکلات باید مذاکره کنیم

وزیر پیشنهادی نفت گفت: ۹ هزار روستا گاز رسانی شده و ۵ هزار روستا در دستور قرار دارد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بیژن نامدار زنگنه وزیر پیشنهادی نفت عصر امروز (شنبه  مردادماه) در صحن علنی مجلس در دفاع از برنامه‌های پیشنهادی خود طی سخنانی ضمن تشکر از اظهارات موافقان و مخالفش گفت: نفت تنها یک کالا نیست، بلکه دارای ابعاد مهم سیاسی و اقتصادی است و در مسیر توسعه صنعت پتروشیمی نقش مهمی دارد.

وی با اشاره به  اهمیت حوزه نفت گفت: همین مسئله باعث شده دشمنان از طریق آن ما را تحریم کنند و کارکنان این بخش به نوعی رزمندگان خط مقدم هستند.

زنگنه با اشاره به بررسی برنامه‌ پیشنهادیش از سوی نمایندگان مجلس گفت: عمده مطالبات و نگرانی‌های نمایندگان در این بخش معطوف به حوزه‌هایی چون توسعه میدان‌های مشترک، تسریع در انعقاد قراردادهای نفتی، پرهیز از خام‌فروشی و توجه به تولید داخل بود.

وزیر پیشنهادی نفت با اشاره به برنامه پیشنهادی خود و با بیان اینکه 47 درصد برنامه پیشنهادی من منطبق با اسناد بالادستی است، گفت: برنامه پیشنهادی من در این حوزه روشن، شفاف و منسجم است. طبق نظر مجلس برنامه پیشنهادی با اسناد بالادستی مغایرت ندارد و با برنامه ششم توسعه همخوانی و هم پوشانی خوبی دارد.

زنگنه افزود: اعتقاد داریم وزیر نمی‌تواند برنامه دهد. برنامه چیزی است که در قانون ابلاغ می‌شود و وزرا راهبردها و راهکارهای خود را برای تحقق برنامه‌ها بیان می‌کنند.در تحققق برنامه‌ها همه اسناد بالادستی از سیاست‌های مقام معظم رهبری تا برنامه ششم، را مورد توجه قرار دادیم.

وی با اشاره به برخی برنامه های خود گفت: سرمایه‌گذاری برای توسعه میدان‌های مشترک برای ما بسیار مهم است و معتقدیم در این 4 سال تمام میدان‌های مشترک باید تعیین تکلیف شوند، هیچ میدانی نباید بدون تعیین تکلیف بماند و با جذب منابع و سرمایه‌‌های خارجی با هدف توسعه اشتغال این مسئله مورد نظر خواهد بود.

وی تاکید کرد: باید بتوانیم نسبت به جذب 120 میلیارد دلار منابع خارجی اقدام کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار