کد خبر:۶۲۸۰۶۰

دیدار رئیس تشکیلات خودگردان با هیاتی از حزب چپگرای رژیم صهیونیستی

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با هیاتی از حزب مرتص اسرائیل، از رفتار دولت ترامپ در قبال مساله اسرائیل و فلسطین انتقاد کرده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روزنامه صهیونیستی هاآرتص، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در دیدار با هیاتی از حزب مرتص اسرائیل تاکید کرده است که رفتار دولت ترامپ در قبال مساله اسرائیل و فلسطین را درک نمی‌کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در نشست هایی با فرستادگان دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در هفته‌های اخیر، از آن‌ها شنیده ام که از راهکار تشکیل دو دولت برای حل و فصل این منازعه حمایت می‌کنند و خواستار توقف شهرک سازی اسرائیل هستند، ولی آن‌ها حاضر نیستند این درخواست‌های آمریکا را به صورت علنی به بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل اعلام کنند.

محمود عباس گفت: از آغاز دوره ریاست جمهوری ترامپ تاکنون حدود ۲۰ بار با فرستادگان دولت آمریکا دیدار داشته ام. هر بار در این نشست‌ها آن‌ها به من اطمینان داده اند که چقدر به راهکار تشکیل دو دولت و توقف شهرک سازی توسط رژیم اسرائیل پایبند هستند. من از آن‌ها خواسته ام تا همین درخواست‌ها را در دیدار با نتانیاهو مطرح کنند، ولی حاضر به انجام این کار نیستند. من نمی‌توانم نوع رفتار آن‌ها با خودمان را درک کنم.

وی گفت: تشکیلات خودگردان از اسرائیل خواسته است تا همکاری امنیتی را که پس از بحران اخیر در مسجد الاقصی به حالت تعلیق درآمده است، بار دیگر از سر بگیرند، ولی هنوز پاسخی از سوی اسرائیل دریافت نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار