کد خبر:۶۲۸۶۵۷

دوران خدمت دکتر قالیباف بعد از دوازده سال مدیریت جهادی پایان یافت/نجفی شهردار شد

دوران خدمت دکتر محمدباقر قالیباف بعد از ۱۲ سال کار و مدیریت جهادی در شهرداری تهران، با ساخت بزرگراه‌ها و تونل‌ها و افتتاح تمامی خطوط مترو و اتمام کارهای ناتمام در روز تولدش پایان یافت.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر محمد باقر قالیباف که به مدت ۱۲ سال امانتدار کلید ساختمان بهشت بود امروز در روز تولدش آن را تحویل داد.

با آغاز به کار شورای پنجم ماموریت وی در شهرداری تهران به اتمام رسید.

قالیباف اتاق کار خود را در ساختمان بهشت تخلیه کرد و رسما امروز از شهرداری تهران رفت.

محمدباقر قالیباف (زادهٔ ۱ شهریور ۱۳۴۰ در طرقبه، مشهد) از فرماندهان دوران دفاع مقدس، استاد دانشگاه، سیاستمدار ایرانی، از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام است و ۱۲ سال در شهرداری تهران با مدیریت جهادی خود نمی‌توانیم را از میان برداشت و تمامی پروژه‌های ناتمام را به اتمام رسانید.

ساخت پل صدر و تونل نیایش، تونل توحید، تونل رسالت، بزرگراه امام علی، تکمیل نیمه کاره برج میلاد، ساخت باغ موزه دفاع مقدس، توسعه بوستان ها، توسعه مراکز فرهنگی و سرای محلات، توسعه اماکن ورزشی و مذهبی از جمله مختصر اقدامات شهردار تهران در این مدت بود.

محمدعلی نجفی تن‌ها کاندیدای شهرداری تهران با کسب ۲۱ رأی توانست به عنوان شهردار تهران جایگزین محمدباقر قالیباف در شهر تهران باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار