دولت تا اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام پروژه جديدي را آغاز نمي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۲۹
وزير علوم در جلسه شوراي اداري نيشابور:

دولت تا اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام پروژه جديدي را آغاز نمي‌كند

وزير علوم در جلسه شوراي اداري نيشابور گفت: دولت مصمم است تمامي پروژه‌هاي نيمه تمام را تا پايان امسال تكميل كند و در اين خصوص پروژه جديدي را آغاز نمي‌كند.

به گزارش گروه دريافت خبر «شبکه خبر دانشجو»، دكتر محمد مهدي زاهدي وزير علوم، تحقيقات و فناوري در سفر استاني هيئت دولت به استان خراسان رضوي، به عنوان نماينده دولت در شوراي اداري شهرستان نيشابور شركت كرد.

در اين جلسه كه با حضور فرماندار، امام جمعه، نماينده نيشابور در مجلس شوراي اسلامي و مديران محلي اين شهرستان برگزار شد، دكتر زاهدي ضمن ابراز خرسندي از حضور خود در نيشابور، يكي از اهداف سفرهاي استاني را اداي احترام به مردم به عنوان صاحبان اصلي انقلاب و نظام عنوان كرد و گفت: هيئت دولت در اين سفرها به همه نيازها و كمبودهاي مناطق مختلف كشور اشراف پيدا کرده و اين آگاهي در برنامه‌ريزي‌ها و بودجه بندي كمك زيادي به دولت مي‌كند.

وي در بخش ديگري از سخنان خود، مصوبات دور دوم سفرهاي استاني را عيني‌تر و عملياتي خواند و اظهار داشت: هيئت دولت در دور دوم سفرها علاوه بر جلسه پاياني سفر، جلساتي را در قالب سه كارگروه اشتغال، صنعت و كشاورزي برگزار مي كند كه در آن مسائل و مشكلات حاد استان بررسي مي‌شود و در اكثر موارد تصميم‌گيري در اين امور صورت مي‌گيرد.

زاهدي همچنين از تصميمات دولت در بخش «شكوفايي و نوآوري» خبر داد و گفت: دولت مصمم است تمامي پروژه‌هاي نيمه تمام را تا پايان امسال تكميل كند و در اين خصوص پروژه جديدي را آغاز نمي‌كند (مگر در موارد خاص) و اولويت با اتمام پروژه‌هاي نيمه تمام است.

وي در خصوص انتظارات هيئت دولت از مسئولان و مديران اظهار داشت: مسئولان بايد مواردي را كه به نوآوري كمك مي‌كند، در قالب طرح‌ها و پروژه‌ها به مسئولان رده بالاي خود ارائه كنند و مطمئن باشند كه اين طرح‌ها مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

وزير علوم گفت: ما مصمم هستيم امسال بحث فناوري را در همه عرصه‌ها جدي‌تر از گذشته پيگيري كنيم؛ از اين رو در اجلاس اخير وزراي آموزش عالي كشورهاي اسلامي كه در پاكستان برگزار شد، پيشنهاد كرديم كه كشورمان پرچمدار فناوري نانو در سطح جهان اسلام باشد كه مورد استقبال كشورهاي شركت كننده قرار گرفت.

زاهدي تحول اقتصادي را نيز از ديگر اهداف دولت در سال جديد عنوان كرد و در خصوص كاهش نرخ بيكاري در كشور گفت: در سال گذشته با وجود افزايش جمعيت جوان كشور، دو درصد كاهش نرخ بيكاري در سطح كشور داشتيم و در سال 87 نيز اين روند ادامه خواهد داشت كه در اين زمينه انجام پروژه‌هاي زودبازده در اولويت خواهد بود.

وي همچنين اظهار اميدواري کرد امسال با اجراي قانون خدمات كشوري و نظام هماهنگ پرداخت، بخش عمده مشكلات كارمندان دولت حل شود.

گفتني است، وزير علوم قبل از شركت در شوراي اداري نيشابور در جلسه ملاقات مردمي اين شهرستان به مسائل و مشكلات اقشار مختلف مردم نيشابور به صورت حضوري رسيدگي کرد و دستورات لازم را در جهت رفع مسائل مطرح شده صادر نمود.

وي همچنين در بازديد از مجموعه افلاك نماي حكيم عمر خيام نيشابوري، جهت اتمام هر چه سريع‌تر اين پروژه دستور انجام اقدامات لازم را صادر كرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار