آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۱۳۷

محکومیت آزمایش موشکی کره شمالی در شورای امنیت

اعضای شورای امنیت ضمن محکوم کردن آزمایش موشکی کره شمالی، از پیونگ یانگ خواستند به قطعنامه‌های این شورا پایبند باشد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، شورای امنیت سازمان ملل سه‌شنبه شب در یک نشست اضطراری، آزمایش موشکی اخیر کره شمالی را محکوم کرد.

در بیانیه‌ای که پس از این نشست غیرعلنی منتشر شد، آمده است: «شورای امنیت شلیک موشک بالستیک توسط کره شمالی که از فراز ژاپن عبور کرد و همچنین چند شلیک موشکی دیگر را... قویا محکوم می‌کند.»

این بیانیه می‌افزاید: «شورای امنیت همچنین کره شمالی را به دلیل اقدامات عصبانیت‌برانگیز این کشور محکوم کرده و درخواست می‌کند که کره شمالی فورا از تمام این اقدامات دست بردارد. شورای امنیت تأکید می‌کند که این اقدامات کره شمالی نه فقط تهدیدی برای آن منطقه، بلکه تهدیدی برای تمام اعضای شورای امنیت است.»

شورای امنیت با بیان اینکه همچنان به تبدیل شبه جزیره کره به منطقه‌ای عاری از تسلیحات اتمی مصمم است، از پیونگ یانگ خواسته به قطعنامه‌های پیشین شورای امنیت که توقف برنامه اتمی و موشکی این کشور را خواستار شده‌اند، عمل کند.

کره شمالی بامداد سه‌شنبه یک موشک میان‌برد را که به گفته منابع ژاپنی بیش از ۵۰۰۰ کیلومتر برد دارد، آزمایش کرد. عبور این موشک از آسمان ژاپن موجب شد تا در مناطق شمالی این کشور هشدار حمله موشکی صادر شود.

ژاپن، کره جنوبی، آمریکا و اتحادیه اروپا این آزمایش موشکی را محکوم کرده و آن را ناقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل توصیف کرده‌اند. جلسه اضطراری شورای امنیت، در پاسخ به همین آزمایش برگزار شد.

«نیکی هیلی» نماینده آمریکا در سازمان ملل روز سه‌شنبه گفت: باید «اقدامی جدی» علیه پیونگ یانگ صورت گیرد. «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا نیز بار دیگر گفت: «همه گزینه‌ها روی میز است.»

کره شمالی بامداد چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای تأکید کرد که آزمایش موشکی اخیر پاسخی به رزمایش مشترک آمریکا و کره جنوبی بوده است. «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در این بیانیه از لزوم ادامه آزمایش‌های موشکی با هدف افزایش توان نظامی در برابر آمریکا، صحبت کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار