محسن هاشمی:
فوت شدگان حوادث رانندگی روزانه به تعداد مسافران ۳ هواپیمای بزرگ است
به گفته رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش، فوت شدگان حوادث رانندگی روزانه به تعداد مسافران ۳ هواپیما بزرگ است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هاشمی در چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجدیش اظهار داشت: فوت دانش آموزان نخبه در هرمزگان را تسلیت گفت.
وی افزود: متاسفانه فوت شدگان حوادث رانندگی هر روز تعدادشان به اندازه دو تا سه هواپیما بزرگ است و امیدواریم شاهد چنین حوادثی با تدبیر مسوولان و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی توسط مردم نباشیم.
هاشمی بیان داشت: امروز منتظر برگشت پیکر شهید حججی هستیم که به مردم ایران و نجف آباد که سعی دارند این گونه تلاشها را پاس بدارند تسلیت بگویم و همه در مراسم این شهید بزرگوار شرکت میکنیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش افزود:خاندان حججی از افتخارات شهر نجف آباد بودند و خدمات شایانی را برای این شهر داشتند.
هاشمی گفت:از آتش نشانان تشکر میکنم. روز گذشته چند آتش بزرگ داشتیم که بدون تلفات آتش اطفا و به پایان رسید.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.