کد خبر:۶۳۰۸۹۹
دوشنبه ۱۳ شهریورماه در حسینیه الزهرا (س) برگزار می‌شود؛

برگزاری گرامیداشت شهدای قرآنی منا

دومین سالگرد شهادت تعدادی از قاریان، حافظان و مفسران حادثه منا، دوشنبه ۱۳ شهریورماه در حسینیه الزهرا (س) شورای عالی قرآن برگزار می‌شود.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ دوم مهرماه سال ۱۳۹۴ برابر با دهم ذی‌الحجه ۱۴۳۶ قمری بود که حادثه‌ای در «خیابان ۲۰۴» منطقهٔ «منا» در شهرمکه، مسلمانان عالم را داغدار کرد. حادثه‌ای که به سبب بی‌کفایتی کارگزاران سعودی به شهادت بیش از دو هزار نفر انجامید که از بین این جمعیت ۴۶۴ زائر ایرانی نیز به فیض شهادت نائل آمدند.

در میان این شهیدان نام تعدادی از قاریان، حافظان و مفسران قرآن نیز به چشم می‌خورد. افرادی که با عمل به قرآن کریم عنوان مهاجر الی الله را به خود اختصاص دادند.

شهیدان حاج حسن دانش، حاج محسن حاجی حسنی کارگر، حاج سعید سعیدی زاده، حاج فواد مشعلی، حاج امین باوی و آیت الله مویدی قمی از جمله شهیدان قرآنی این حادثه بودند.

در آستانه دومین سال عروج ملکوتی شهدای منا مراسمی با همت شورای عالی قرآن در روز دوشنبه ۱۳ شهریورماه ۹۶، ساعت ۱۶: ۳۰ تا ۱۸، در مجتمع امام خمینی (ره)، حسینیه الزهرا (س) برگزار می‌شود.

بنا بر این گزارش، تلاوت تعدادی از قاریان مطرح کشور، ذکر مصائب اهل بیت (ع) و سخنرانی یکی از شخصیت‌های قرآنی از جمله بخش‌های این مراسم است.

یادآور می‌شود، مکان برگزاری این مراسم، بزرگراه رسالت، روبروی مصلی، مجتمع امام خمینی (ره)، حسینیه الزهرا (س) است.

منبع: تسنیم
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار