آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۳۴۱
در بیانیه‎ای

حزب‎الله لبنان جنایات علیه مسلمانان در میانمار را محکوم کرد

حزب الله لبنان در بیانیه‎ای ارتکاب جنایات دولت میانمار علیه مردم روهینگیا را که باعث کشته شدن صد‌ها نفر و آوارگی ده‎‌ها هزار نفر از آن‌ها شده است، محکوم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، حزب الله لبنان ارتکاب جنایات دولت میانمار علیه مردم روهینگیا را محکوم و اعلام کرد که در این جنایت هزاران نفر از مردم این اقلیت کشته و ده‎‌ها هزار نفر نیز آواره شدند.

حزب الله لبنان در بیانیه‎ای اعلام کرد که اقلیت روهینگیا و مظلومان مسلمان میانمار که در معرض بدترین نوع نسل کشی قرار گرفته‎اند، قربانیان حکومت جنایتکار میانمار هستند. آن‌ها قربانی توطئه بین‌المللی علیه مسلمانان جهان در میان سکوت جامعه بین الملل هستند.

در ادامه بیانیه حزب الله آمده است: انتشار تصاویر دردناک در رسانه‎‌ها درباره کشتار استان آراکان، میزان دشمنی دولت میانمار و کسانی را که از حمایت عملی قدرت‌های جهانی برخوردارند، نشان می‌دهد که از جمله آن دشمن صهیونیستی است که دست از حمایت تسلیحاتی ارتش جنایتکار میانمار بر نمی‌دارد.

حزب الله از همه احزاب و جریان‎های فعال در امت اسلامی در سراسر جهان می‌خواهد که در مقابل حملات متجاوزانه‌ای که مظلمومان منطقه آراکان در معرض آن قرار گرفته‌اند، بایستند و به آن اعتراض کنند.

سخنگوی شورای روهینگیای اروپا (ERC) اعلام کرد که در حملات چند روز اخیر ارتش میانمار در استان آراکان، ۲ الی ۳ هزار مسلمان کشته شدند.

وزارت امور خارجه ترکیه نیز چند روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای نسبت به وقایع پس از حمله به نیروهای امنیتی در ایالت راخین میانمار که منجر به کشته شدن شمار زیادی شد، ابراز نگرانی کرد.

سازمان ملل نیز مسلمانان میانمار را که از طرف دولت این کشور از حقوق شهروندی محروم شده اند را به عنوان «اقلیت دینی که در معرض بیشترین ظلم‌های انسانی در جهان قرار دارند» می‌شناسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار