کد خبر:۶۳۱۵۸۲
در روزهای ۱۳ تا ۱۶ آذر ۹۶

برگزاری کنگره چشم پزشکی ایران با ۱۷ سخنران خارجی

دبیر علمی بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران، از حضور ۱۷ سخنران خارجی در کنگره چشم پزشکی ایران خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  دکتر حیدر امینی با اشاره به برگزاری بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران (۱۳ تا ۱۶ آذر ۹۶)، گفت: هدف از برگزارى کنگره هاى سالانه ارتقاء سطح علمى چشم پزشکان کشور با مرور مطالب روز مره مرتبط با چشم پزشکى و آخرین پیشرفت‌ها در این زمینه است.

وی ادامه داد: در همین راستا علاوه بر بهره جویی از اساتید مجرب داخل کشور، از ١٧ مهمان خارجى از کشور هاى مختلف دعوت شده که از تجارب آن‌ها در قسمت هاى مختلف کنگره استفاده خواهیم کرد.

امینی با عنوان این مطلب که کنگره سالانه انجمن چشم پزشکی به طور معمول تمام شاخه هاى چشم پزشکى را پوشش می‌دهد، افزود: انجمن داراى ٦ گروه فوق تخصصى است که هر کدام قسمتى از دانش چشم پزشکى را پوشش می‌دهند و در حقیقت عمده بار علمى کنگره بر دوش این ۶ گروه است.

وی در ادامه به تشریح برنامه‌های کنگره پرداخت و گفت: روز اول کنگره به گروه هاى ۶ گانه فوق تخصصى اختصاص دارد که قرار است آخرین پیشرفت هاى چشم پزشکى با حضور مهمانان خارجى مورد بحث قرار بگیرد.

امینی افزود: در بعد از ظهر روز اول کنگره، برنامه چشم پزشکان جوان را خواهیم داشت که بیشتر مطلب برای دستیاران و فلوشیپ‌ها ارائه خواهد شد. همچنین، در روزهاى بعد حدود ۱۴ مهمان خارجى و یکى از همکاران گروه گلوکوم سخنرانی هاى اصلى را ارائه خواهند کرد. ضمن اینکه، ۱۱ سمپوزیوم و ٣٠ کارگاه نیز تدارک دیده شده است.

دبیر علمی کنگره ادامه داد: علاوه بر این، باید به برنامه مقالات آزاد و فستیوال فیلم اشاره کنم که به نظر من از قسمت هاى کلیدى کنگره محسوب و بیانگر میزان تحقیق و پیشرفت دانش چشم پزشکى در کشور خواهد بود. همچنین، با توجه به اهمیت مراقبت‌های پرستارى در چشم پزشکى، قسمتى از کنگره به برنامه پرستارى اختصاص خواهد داشت.

امینی با عنوان این مطلب که در کشورهاى در حال توسعه کاتاراکت معضل عمده بیماری‌های چشمی تلقی می‌شود، گفت: تصور من این است که در مورد کشور ما این امر صادق نباشد و قسمت عمده این بار بر دوش چشم پزشکان جوانی است که با حداقل‌ها به جاهاى دور دست می‌روند و مشغول خدمت می‌شوند.

وی ادامه داد: به نظر من بار عمده بیماری هاى چشمی در ایران را، رتینوپاتى دیابتیک، گلوکوم و آمبلیوپى تشکیل می‌دهد که در مورد تشخیص و درمان آمبلیوپى قدم هاى موثرى برداشته شده ولى در دو مورد دیگر هنوز مشکل داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار