آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۱۸۴۵

دبکافایل: تاکتیک‌های جدید حزب الله، رزمایش‌های اسرائیل را بی معنی کرده

پایگاه اینترنتی دبکافایل در گزارشی به رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی و تاکتیک‌های جدید حزب الله در دیرالزور سوریه پرداخت.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه اینترنتی دبکافایل در گزارشی به رزمایش ارتش رژیم صهیونیستی و تاکتیک‌های جدید حزب الله در دیرالزور سوریه پرداخت.
در این گزارش آمده است: در روز چهارشنبه ششم سپتامبر، روز سوم از برگزاری رزمایش بزرگ ارتش اسرائیل برای کسب آمادگی به منظور جنگ علیه حزب الله، پس از آن که ارتش سوریه و دو گردان حزب الله با حمایت هوایی و موشکی گسترده روسیه توانستند محاصره سه ساله داعش در دیرالزور را بشکنند-مشخص شد که حزب الله در حال جنگیدن در یک جنگ متفاوت از آن سناریویی است که ده‌ها هزار تن از سربازان اسرائیلی در شمال پیش بینی می‌کردند.
منابع نظامی دبکافایل تردید ندارند که بدون حمایت هوایی روسیه، شکستن مواضع دفاعی داعش برای سوری‌ها و حزب الله و پیشروی به سوی بخش‌های شرقی این شهر و رسیدن به نیروهایی که در پایگاه هوایی سوریه گیر افتاده بودند، کار سختی بود.
جت‌های روسی اقدام به هدف قرار دادن همه جنگجویان داعش در این منطقه کردند که تلاش می‌کردند مواضع نظامی خود را بازسازی کنند. وزارت دفاع روسیه تأیید کرد که یک کشتی جنگی روسی در دریای مدیترانه موشکی‌های کروز برای نابود کردن مراکز مخابراتی و فرماندهی داعش، انبارهای تسلیحاتی این گروه و کارگاه‌های تعمیر خودروهای زرهی، شلیک کرد.
شورشیان داعش در دیرالزور موشک‌های دفاع هوایی در اختیار نداشتند تا بتواند به حملات هوایی روسیه پاسخ دهند.
عملیات در دیرالزور یک پیروزی مهم برای بشار اسد رئیس جمهور سوریه و ارتش او محسوب می‌شود،، اما درگیری‌های بیشتری در شرق در جریان است، زیرا اعضای شکست خورده داعش به سمت شرق یعنی یکی دیگر از پایگاه‌های خود -شهر ابوکمال در مرز عراق و سوریه- عقب نشینی کرده اند.
حزب الله مطمئنا در این پیروزی بر داعش طی ده روز درگیری، سهیم است.
این نخستین مشارکت حزب الله در این گونه عملیات نیست. هفته گذشته، حملات علیه داعش و دیگر گروه‌های اسلام گرا در کوهستان‌های قلمون در مرز سوریه و لبنان با تسلیم شدن و عقب نشینی داعش به پایان رسید.
با آن که نیروهای سوری، لبنانی و حزب الله در مبارزه با داعش در دو سوی مرز هماهنگی با یکدیگر را با شدت رد می‌کنند، اما این همکاری‌ها همچنان ادامه دارد و نیروهای ویژه آمریکایی و انگلیسی نیز در این روند مشارکت دارند.
همین ائتلاف بود که سبب ایجاد توازن و پایان موفقیت آمیز این عملیات شد.
از این رو، شاهدیم که حزب الله در حال ظهور به عنوان یک ارتش است که طی پنج سال درگیری شانه به شانه در کنار ارتش سوریه و شبه نظامیان شیعه خارجی، تجربه‌های جنگی ارزشمندی به دست آورده است. این تجربه طی هفته‌های اخیر با روابط نزدیک نظامی دو قدرت جهانی یعنی روسیه و آمریکا، افزایش یافت.
رزمایش ارتش اسرائیل که هفت روز دیگر ادامه دارد برای کسب آمادگی برای زمانی است که حزب الله از لبنان به شمال اسرائیل حمله کند. آیا با وجود این تجربه و رویدادهای اخیر در جنگ سوریه، چنین سناریویی واقع گرایانه است؟
منابع نظام دبکا فایل این روند را غیر واقع گرایانه می‌دانند. آن‌ها می‌گویند حزب الله بر اساس تجربه‌ای که در جنگ سوریه به دست آورده است، ممکن است یک تاکتیک متفاوت را انتخاب کند، برای مثال، تلاش کند با ایجاد یک جبهه جدید علیه ارتش اسرائیل، نیروهای اسرائیل را به سوی لبنان و سپس سوریه بکشاند.
در سوریه، حزب الله می‌تواند بر روی حمایت ارتش سوریه و شبه نظامیان شیعه حامی ایران حساب کند -هم پیمانی که کارآمدی آن در سوریه به اثبات رسیده است-، در حالی که اگر حزب الله به شمال اسرائیل حمله کند، باید به تنهایی بجنگد و تحت محاصره نیروهای اسرائیلی قرار خواهد گرفت.
طی هفت روز باقی مانده از این رزمایش، ارتش اسرائیل همچنان فرصت به روز کردن سناریوی خود را دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار