ورود توده هواي سرد به كشور از صبح امروز جمعه
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، در همين حال نقشههاي هواشناسي نفوذ جريانات گرم و مرطوب جنوبي را از سمت جنوب غرب به كشور پيش بيني ميكند.
بر اساس اين گزارش، پيامد نفوذ توده هواي سرد از سمت شمال و جريانات گرم و مرطوب از سمت جنوب غرب به كشور، افزايش ابر، كاهش دما، وزش باد و بارش در نواحي غرب، جنوب غرب و شمال غرب كشور است كه به تدريج تا اواخر وقت امروز، دامنههاي جنوبي البزر، مركز و جنوب كشور را فرا خواهد گرفت.
همچنين نقشههاي هواشناسي از اواخر وقت امروز در سواحل درياي خزر بارش باران را نشان ميدهد كه كاهش دما و اختلال در تردد جادههاي كوهستاني و سردسير از پيامدهاي آن در اين منطقه است.
در ادامه اين روند، از روز شنبه - فردا - دامنه فعاليت اين سامانه به نواحي شرق و تا حدي جنوب شرق كشور نيز گسترش خواهد يافت.
امروز هواي تهران كمي ابري و در اواخر وقت ابري، همراه با بارش باران خواهد بود.
بيشينه و كمينه دما در پايتخت به ترتيب 17 و 9 درجه سانتي گراد بالاي صفر است.
پيش بيني ميشود هواي تهران فردا ابري همراه با بارش باران، وزش باد و بارش برف در اتفاعات باشد./انتهاي پيام/