آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۰۶۶
معاون ریاست اجرایی افغانستان:

نخست وزیر میانمار باید در دادگاه بین‌المللی لاهه محاکمه شود

معاون ریاست اجرایی افغانستان در بیانیه‌ای اعلام کرد که قتل عام اقلیت مسلمان در میانمار با حمایت دولت صورت می‌گیرد، «آنگ سان سوچی» نخست وزیر این کشور باید در دادگاه بین‌المللی لاهه به جرم جنایت علیه بشریت محاکمه شود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «محمدمحقق» معاون ریاست اجرایی دولت افغانستان با مسلمانان میانمار اعلام همدردی کرد و آنگ سان سوچی نخست وزیر این کشور را هیولای جنایت علیه بشریت خواند.

محقق تصریح کرد که قتل عام و جنایات غیرقابل تصوری که علیه مسلمانان در میانمار با حمایت دولت بودایی مذهب آن صورت گرفته اند به اندازه‌ای فجیع و درد آور هستند که وجدان هر انسانی را متاثر می‌کند.

معاون ریاست اجرایی دولت افغانستان با انتشار بیانیه‌ای از سازمان ملل خواسته است تا حکومت میانمار را تحت فشار قرار دهد تا به مسئولیت خود به عنوان یک دولت عمل کند.

وی در ادامه این بیانیه از جامعه جهانی و سازمان ملل خواست تا نخست وزیر میانمار را به دادگاه بین‌المللی لاهه بکشانند و به جرم جنایت علیه بشریت مورد محاکمه قرار دهند.

محقق در پایان این بیانیه تاکید کرده است که جهان باید با عمل به وظیفه انسانی خود از ادامه کشتار و خشونت عیله مسلمانان در میانمار جلوگیری کنند.

پس از تنش بین مسلمانان و بودایی‌ها در سال ۲۰۱۲ میلادی، حکومت میانمار اعلام کرد که مسلمانان اتباع این کشور نیستند که در نتیجه ارتش این کشور بیش از ۲۰۰ هزار مسلمان را کشتند و حدود ۳۰ هزار مسلمان دیگر نیز ناپدید شده‌اند.

اخیرا یک بار دیگر ارتش میانمار به مسلمانان در ایالت راخین حمله کرده و صد‌ها نفر را قتل عام کرده‌اند و هزاران خانه را نیز آتش زدند که گزارش‌های اخیر از کوچ اجباری حدود ۱۲۶ هزار مسلمان که ۸۰ درصد آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند حکایت دارند.

با این حال جنایت و کشتار مسلمانان در میانمار توسط ارتش و پلیس این کشور در سکوت جامعه جهانی همچنین ادامه دارد و نخست وزیر این کشور با کمال بی شرمی حتی از اذعان به آن نیز خودداری می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار