آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۰۷۴

مسکو: کرد‌ها باید در هیئت یکپارچه معارضان سوری در ژنو حضور داشته باشند

معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که کرد‌ها باید در هیئت یکپارچه معارضان سوری در ژنو حضور داشته باشند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از روسیاالیوم، میخائیل بوگدانف معاون وزیر خارجه روسیه در دیدار با هیئتی از شورای ملی کردهای سوریه بر ضرورت حضور کامل نمایندگان کرد‌ها در هیئت یکپارچه معارضان سوری در مذاکرات ژنو تاکید کرد.

دو طرف در این دیدار درباره اوضاع سیاسی نظامی کنونی سوریه با تمرکز بر چشم‌اندازهای ثبات آن از طریق روند سیاسی که خود سوری‌ها آن را بر اساس قطعنامهم ۲۲۵۴ شورای امنیت، آن را رهبری کنند، تبادل نظر کردند.

معارضان سوریه هنوز بر سر تشکیل یک تیم یکپارچه برای حضور در هشتمین دور مذاکرات ژنو به توافق نرسیده‌اند.

نشست‌های مشترک گروه‌های معارض سوری (تریبون ریاض و تریبون مسکو و قاهره) سی و یکم مردادماه گذشته در ریاض بدون رسیدن به توافق بر تشکیل یک تیم واحد برای شرکت در مذاکرات آتی ژنو پایان یافت.

استفان دی میستورا نماینده ویژه سازمان ملل در امور سوریه پیشتر از گروههای مخالف سوری خواسته بود که با توجه به نتیجه نرسیدن هفت دور مذاکره گذشته، این بار در قالب یک تیم واحد باشند تا یک راهبرد مذاکراتی واقع گرایانه‌تر شکل بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار