آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۲۸۸۶
۲ و ۳ مهرماه؛

۱۵ محقق علوم‌ شناختی در سمپوزیوم نقشه‌برداری مغز سخنرانی می‌کنند

از سوی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز، سمپوزیومی به منظور ترویج علوم شناختی در حوزه نقشه‌برداری مغز در روزهای ۲ و ۳ مهرماه امسال برگزار می‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛  حسین قدیری، دبیر اجرایی سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز گفت: رسالت اصلی آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز توسعه همگرای دانش و فناوری‌های نقشه‌برداری مغزاست و توسعه در این حوزه به معنی حرکت از نقطه‌ای که قرار داریم، به سمت نقطه متعالی است.

وی در این باره اظهار کرد: ۱۰ سال گذشته علم ژنتیک در دنیا علم مادر معرفی شده بود و بر این اساس همه سرمایه‌گذاری‌های دنیا به سمت توسعه علم ژنتیک گسیل می‌شد.

قدیری با بیان این‌که در آن زمان اعتقاد بر این بود که علم ژنتیک موجب درک صحیح‌تر از انسان می‌شود، اضافه کرد: هرچند علم ژنتیک ایران از علم دنیا عقب افتاد، اما بهره‌برداری از آزمایشگاه نقشه‌برداری مغز همزمان با اهمیت دادن به این علم در دنیا بوده است.

وی خاطرنشان کرد: قرار است علم نقشه‌برداری از مغز، پایه درمان بیماری‌های مرتبط با مغز، اعصاب، روانشناسی و رفتارشناسی باشد.

دبیر اجرایی سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز، نقشه‌برداری از مغز را یک علم استراتژیک دانست و یادآور شد: بسیاری از سرویس‌های اطلاعاتی تمرکز تحقیقاتی خود را بر روی نقشه‌برداری از مغز گذاشته‌اند؛ چرا که معتقدند از طریق مغز می‌توانند به خوبی در جوامع تاثیرگذار باشند.

قدیری با اشاره به برگزاری این سمپوزیوم در اولین سالگرد افتتاح آزمایشگاه نقشه‌برداری مغز، گفت: این سمپوزیوم با حضور محققان ایرانی مقیم خارج و محققان داخل کشور برگزار می‌شود.

همچنین غلامعلی حسین‌زاده، معاون فناوری آزمایشگاه ملی نقشه‌برداری مغز با بیان اینکه سمپوزیوم تازه‌های نقشه‌برداری مغز ایران در روزهای دو و سه مهرماه امسال برگزار می‌شود، گفت: این سمپوزیوم با هدف ترویج علوم شناختی در حوزه نقشه‌برداری مغز و همچنین به‌روزرسانی دانش و اطلاعات پژوهشگران و دانشجویان در پردیس دانشکده‌های فنی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

حسین‌زاده برگزاری کارگاه‌های آموزشی را از برنامه‌های جنبی این سمپوزیوم نام برد و اظهار کرد: در این کارگاه‌ها مجموعه کاملی از تکنیک‌ها و فرایندهای مغزی مانند تکنیک تصویربرداری کارکردی تشدید مغناطیسی، طیف‌سنجی مادون قرمز کارکردی، مولتی مودال که ترکیبی از تکنیک‌های مختلف است، پردازش تصاویر در داده‌های حاصل از تکنیک‌های نقشه‌برداری مغز و استفاده از این تکینک‌ها در علوم شناختی ارائه خواهد شد.

وی با بیان اینکه در این کارگاه ۱۵ محقق برجسته داخلی و خارجی حضور دارند، اضافه کرد: این کارگاه‌ها از روز ۲۲ شهریور آغاز شده و تا ششم مهرماه ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار