آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۳۷۰۴
دهقانی:

در حوزه مهندسی مواد ۱۱ دانشگاه داخلی در جمع ۱ درصد برتر جهان قرار گرفتند

بررسی پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی در بخش موثرترین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دنیا نشان می دهد که 24 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی از کشور در مجموع دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر محمدجواد دهقانی سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: بررسی پایگاه شاخص های اساسی علم آی.اس.آی در بخش موثرترین دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دنیا نشان می دهد که 24 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی از کشور در مجموع دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند. این فهرست هر دو ماه یکبار روزآمد می شود. دانشگاه¬ها و مراکز تحقیقاتی که اثربخشی تحقیقات آنها به حدی باشد که در مجموع یک درصد برتر دنیا قرار بگیرند در این فهرست وارد
می شوند.

دهقانی اظهار داشت: از کل دانشگاه‌های کشور 11 دانشگاه در مجموع دانشگاه‌های یک درصد برتر دنیا در حوزه مهندسی مواد قرار گرفتند. در بین دانشگاه¬های جامع دانشگاه¬های تهران، تربیت مدرس، شیراز، کاشان و فردوسی مشهد در رشته مهندسی مواد در زمره برترین ها قرار گرفتند. این دانشگاه¬ها بر حسب تعداد مدارک در حوزه مهندسی مواد در رتبه های 104، 290، 446، 456 و 468 دنیا قرار گرفتند. دانشگاه¬های فوق بر حسب تعداد استنادها به ترتیب در رتبه های 190، 453، 579، 569 و 765 دنیا قرار دارند.

وی گفت: در بین دانشگاه‌های صنعتی به ترتیب و بر اساس رتبه تعداد مدارک دانشگاه‌های امیرکبیر، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران در حوزه مهندسی مواد در زمره دانشگاه¬های یک درصد برتر کشور قرار گرفتند. این دانشگاه¬ها به ترتیب در رتبه های 106، 128، 153 و 190 دنیا قرار دارند. همچنین این دانشگاه¬ها بر اساس تعداد استنادهای کسب شده به ترتیب در رتبه های 216، 221، 228 و 321 دنیا قرار گرفتند.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام در ادامه بیان داشت: دانشگاه آزاد اسلامی نیز در بین دانشگاه های غیرمتمرکز در رشته مهندسی مواد در زمره دانشگاه های یک درصد برتر دنیا قراردارد. این دانشگاه براساس تعداد مدارک در رتبه 42 دنیا و براساس تعداد استنادها در رتبه 151 دنیا قرار دارد.
 
برترین دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی بین المللی کشور در حوزه مهندسی مواد
منبع: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار