وزیر رفاه تصریح کرد: دکتر جهانگیری تاکید کرد در لایحه بودجه بخشنامهای برای مبارزه با فقر خشن ایجاد شود.
علی ربیعی در آیین افتتاح ۱۵۰ مرکز اورژانس اجتماعی در سراسر کشور که با حضور معاون اول رئیس جمهوری، استاندار تهران و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و تعدادی از مسئولان نظام برگزار شد، اظهارداشت: در حال حاضر ترکیب فقر و نابرابری و سبکهای زندگی تغییر یافته اند و ما همزمان مشکلات عصر صنعتی و پساصنعتی را به طور همزمان طی کردیم و بر همین اساس با مشکلاتی مواجه شده ایم.
وی به نقش بهزیستی و اورژانس اجتماعی اشاره کرد و گفت: سازمان تخصصی با نیروهای کارشناس میتواند در زمینه کنترل و کاهش آسیبها نقش مهمی داشته باشد و در شرایطی که با جامعهای پر از تنش رو به رو هستیم این سازمان میتواند بسیاری از مشکلات را برطرف کند.
ربیعی گفت: در دولت نیز اقداماتی انجام شده به طوری که آسیبها بیرون آمده و در موردش حرف زده شد و سعی داریم با برنامه ریزیهای مختلف در جهت رفع آنها اقدام کنیم.
وی گفت: امروزه با افرادی مواجه هستیم که در خانوادهها تنها هستند و با جامعهای رو به رو هستیم که افراد در آن تنها و رها شده زندگی میکنند و با جامعهای پر از تنش رو به رو هستیم و با امید و اقداماتی که دولت ایجاد کرد بخشهای بسیار زیادی از این مشکلات کنترل پیدا کرده و رو به کاهش است.
وزیر رفاه تاکید کرد: ما به دانش و سازمانی پر از تجربه نیاز داریم که بتواند تخصصی کار کند به همین دلیل آنچه به دنبالش هستیم این است که بهزیستی را در خانهها دنبال کنیم و هر ایرانی در قبال افراد دیگر مسئولیت داشته و مددکار باشد و باید بهزیستی را بزرگ و تخصصی کنیم.
ربیعی تصریح کرد: دکتر جهانگیری تاکید کرد در لایحه بودجه بخشنامهای برای مبارزه با فقر خشن ایجاد شود.
به گفته وی، محو فقر شدید و کنترل گونههای دیگر از فقر مطلق در دستور کار دولت است.
وی افزود: همانگونه که برای فقر درمان و فقر آموزش اقداماتی انجام دادیم فقر معیشت را نیز در دستور کار داریم و در مورد فقر مسکن با ایجاد مسکن حمایتی توانستیم اقداماتی را انجام دهیم که امیدواریم بتوانیم با درمان فقر شدید و کنترل آن آرامش را به زندگی ایرانیان بازگردانیم.
ربیعی با بیان اینکه در پیچ و خم عصر جدید و تغییر سبک زندگی شاهد ترکیب فقر و نابرابری هستیم، گفت: دولت تدبیر و امید با نگاهی ویژه گفتگوی اجتماعی را در جامعه نهادینه کرده که خوشبختانه برنامه فقر زدایی و کاهش آسیب با جدیت دنبال میشود و معتقدیم هرچه بهزیستی بزرگتر شود آسیب کوچکتر و محو میشود.