بني صدر: جنبش سبز فاقد حمایت مردمی است
به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، ابوالحسن بني صدر در گفت و گو با سايت بلومبرگ با اعتراف به شكست فتنه سبز در ايران و جود سر درگرمي در ميان فتنه گران، گفته است: «جنبش مخالفان حکومت ايران فاقد عزم لازم و حمايت مورد نياز توده مردم است».
وي با اشاره به شكاف ميان اقليت سبز افزوده است: آن زمان نسل جوان ایران مصمم بود از شر سلطنت خلاص شود در حالي که امروز طرفداران گروههاي مخالف نسبت به آنچه برايش مبارزه ميکنند مردد و آشفته هستند، آنها بين آنچه آرزو داشتند و آنچه فکر ميکنند قابل دسترسي است، گرفتار هستند.
رئيس جمهور مخلوع ايران با بيان اين كه بيشتر نقاط كشور در زمان پس از انتخابات در آرامش بود، اذعان كرده است: توده مردم در شهرها، از مخالفان حمایت نکردند و به آنها نپيوستند، تظاهرات پس از انتخابات بيشتر در پايتخت، تهران و ديگر شهرهاي بزرگ صورت گرفت، در حالي که بخشهاي وسيعي از کشور آرام ماند».
پیش از این نیز بنی صدر در اظهارنظری، ضمن اذعان به شکست سناریوی انقلاب مخملی در ایران، مدیریت مقام معظم رهبری را علت شکست فتنه گران دانست و افزوده بود: اگر آیت الله خمینی هم اکنون زنده بود، هزار بار به آقای خامنه ای بواسطه مدیریت مقتدارنه ایشان تبریک می گفت./انتهاي پيام/