کد خبر:۶۳۵۸۲۳
استاد چشم پزشکی دانشگاه شهید بهشتی مطرح کرد

درمان ۹۰ درصد موارد انحرافات چشمی مادرزادی

استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گفت: ۹۰ درصد موارد انحرافات چشمی مادرزادی با یک تا ۳ بار جراحی درمان می‌شود و بهترین زمان درمان، تا دو سالگى است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر ژاله رجوی در آستانه برگزاری بیست و هفتمین کنگره چشم پزشکی ایران، اظهارداشت: در کنگره امسال، رئیس بخش استرابیسم دانشگاه
Belgium دکتر Paris و رئیس بخش پلاستیک و استرابیسم دانشگاه Boston دکتر Christiansen از آمریکا شرکت دارند و هر کدام ۵ سخنرانی در قسمت‌های مختلف ارائه خواهند داد

وی همچنین از برپایی کارگاه و پانل با موضوع استرابیسم و نوروفتالمولوژى در زمان برگزاری کنگره خبر داد و افزود: در این کارگاه‌ها و پنل ها، جلسه پرسش و پاسخ خواهیم داشت و به همراه آن، بیماران چشمی که از نظر علمى جالب هستند، معرفی می‌شوند.

استاد چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه به عارضه انحرافات چشمی اشاره کرد و گفت: عمده این انحرافات، مادرزادی و یا اکتسابی هستند.

وی با اعلام اینکه ۹۰ درصد موارد انحرافات چشمی مادرزادی با یک تا ۳ بار جراحی درمان می‌شود و بهترین زمان درمان تا دو سالگى است، در مورد انحرافات چشمی اکتسابی، افزود: در ۷۰ تا ۸۰ درصد موارد، این انحرافات با استفاده از عینک خوب می‌شود و بقیه موارد نیاز به جراحی دارد و گاهى علل انحراف غیر چشمى دارند که باید علت اولیه را پیدا و درمان کرد.

رئیس هیئت مدیره گروه فوق تخصصی استرابیسم با عنوان این مطلب که ضربه به سر و صورت می‌تواند منجر به انحرافات چشمی شود، ادامه داد: اگر فرد به علت ضربه دچار فلج عضلات چشمى شود، ٦ ماه تا یک سال صبر می‌کنیم تا عارضه کم کم اصلاح شود و اگر نشد، جراحى می‌کنیم.

رجوی تاکید کرد: بالغین براى حصول بهترین نتىجه درمانى بهتر است تا یک سال بعد از بروز انحرافات چشمی برای درمان اقدام کنند.

بیست و هفتمین کنگره سالیانه انجمن چشم پزشکی ایران از ۱۳ تا ۱۶ آذر ۹۶ در مرکز همایش‌های رازی تهران برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار