کد خبر:۶۳۶۲۸۸
مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان اعلام کرد

کمک ۳۶۰ میلیارد تومانی نقدی و تخصصی والدین به مدارس/ قصور شهرداری در رسیدگی به وضعیت سرویس‌ها در تصادف کرمان

مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان گفت: در سال گذشته والدین ۱۸۳ میلیارد تومان کمک نقدی و ۱۸۰ میلیارد تومان مشارکت غیرنقدی داشتند.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نورعلی عباسپور مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان در نشست خبری که امروز در ساختمان زنده یاد علاقمندان برگزار شد، اظهار داشت: حضور والدین در انتخابات انجمن اولیا و مربیان بسیار مهم است و ضمانت کار مدرسه از طریق انجمن اولیا و مربیان صورت می‌گیرد.
وی ادامه داد: شواهد متعددی نشان می‌دهد وقتی ارتباط والدین با مدرسه رضایت بخش است، مدرسه کمترین مشکل و شکایت را دارد.
عباسپور افزود: انتخابات انجمن اولیا و مربیان قرار است تا ۱۵ مهر ماه انجام شود، اما اگر مدرسه مشکلی داشته باشد با هماهنگی اداره آموزش و پرورش، می‌تواند تا ۱۵ آبان ماه هم تمدید شود. 
وی با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان نباید تشریفاتی باشد، اضافه کرد: نگاه مالی و اقتصادی به انجمن اولیا و مربیان لطمه می‌زند و باید پاک شود.
مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش گفت: در انجمن اولیا و مربیان ۳ کارگروه پیش بینی شده است که شامل «آموزشی و پرورشی» ٬ «رفاهی و عمرانی» و «بهداشت و سلامت» است.
وی با تأکید بر اینکه امیدوارم انتخابات خوبی را در مدارس داشته باشیم، افزود: ترکیب انجمن اولیا و مربیان شامل مدیر، معاون مدرسه، معاون پرورشی و یک نفر از شورای معلمان است و والدین نیز به ازای ۳۰۰ دانش آموز، ۵ اولیا و هر ۵۰ دانش آموز بیشتر یک والدین تا ۱۳ نفر به اعضای انجمن اولیا و مربیان اضافه می‌شود.
عباسپور به شعار هفته پیوند انجمن اولیا و مربیان اشاره کرد و اظهار داشت: «انجمن اولیا و مربیان کارآمد؛ مدرسه سلامت» شعار امسال ماست.
وی با بیان اینکه حدود ۶۰۰ هزارنفر تعداد اعضای انجمن اولیا و مربیان مدارس در سال گذشته بود، گفت: ۹۲ هزار و ۳۷۹ مدرسه واجد شرایط تشکیل انجمن است و مابقی مدارس داشته آموزان کمی دارند.
مدیرکل دفتر انجمن اولیا و مربیان افزود: ۵۵ هزار و ۱۱۸ انجمن شهری، ۳۴ هزار و ۵۹۳ انجمن روستایی و ۵۱۲۱ انجمن عشایری داریم که شامل ۱۴۵ هزار و ۲۶۱ زن و ۳۰۹ هزار و ۸۳۲ مرد در انجمن اولیا و مربیان حضور دارند.
وی در خصوص کمک‌های والدین به مدارس گفت: در سال گذشته والدین ۱۸۳ میلیارد تومان کمک نقدی و ۱۸۰ میلیارد تومان مشارکت غیرنقدی داشتند..
عباسپور در مورد سرویس مدارس گفت: اگر امسال شرایط را بررسی کنیم متوجه می‌شویم که نسبت به سال قبل پیشرفت بهتری داشته ایم. در هر استان و شهرستان، کارگروهی شکل می‌گیرد و تأمین خودروی سرویس مدارس با شهرداری است.
اواخر فروردین ماه هر سال شورای شهر نرخ پیشنهادی سرویس مدارس صادر می‌شود و شورای شهر وظیفه دارد تا خرداد ماه آن را مصوب و اعلام کند و مدیر مدرسه بر اساس مصوبه شورای شهر موظف است تا آن را اجرایی کند مدیر مدارس نمی‌توانند با هر فردی که خودشان می‌خواهند قرارداد ببندند حتی تامین خودروهای مدارس از سوی شهرداری و تاکسیرانی می‌باشد و این موضوع امنیت داشته باشد و بدون مشکل باشد از دیگر وظایف شهرداری است که باید آن را مورد بررسی قرار دهد.
وی در ادامه افزود: ما تا حد عنوان کارفرما از بین خودروهایی که شهرداری معرفی کرده است انتخاب می‌کنیم تا برای مدارس آماده شوند.
عباسپور پیرامون مشکلات و تصادفاتی که برای سرویس‌های مدرسه اتفاق می‌افتد گفت: غالب این مشکلات با خودروهایی است که به صورت آزاد با مدارس قرارداد بسته اند در حال حاضر تعداد خودروهای ویژه برای مدارس بسیار کم است.
مدیر دفتر انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش تصریح کرد: ما در سطح کشور کارگروهی داریم که به اسم کارگروه ماده ۱۹ نام گذاری شده است این کارگروه وظیفه اش این است که اگر مشکلاتی در زمینه سرویس مدارس در سطح کشور پیش بیاید آن را حل کند و رئیس این کارگروه نیز وزیر کشور می‌باشد.
عباسپور با اشاره به حادثه مینی بوس دانش آموزان در کرمان گفت: در صدا و سیما این مسئله مطرح شد که یک مینی بوس جزء سرویس‌های قانونی آموزش و پرورش نبوده است در حالی که این مینی بوس از سرویس‌های رسمی آموزش و پرورش بوده. 
او ادامه داد: در رسیدگی به این تصادف تاسف برانگیز نامه‌ای را به وزارت کشور داده ایم که چرا این اتفاق افتاده است و به چه علت معاینه فنی برای این مینی بوس انجام نشده است و چرا از ماشین‌های فرسوده برای سرویس‌های مدارس استفاده می‌شود. در حالی که همکاری خیلی خوبی با شهرداری در این زمینه داریم، اما این اتفاق پیش آمده ناشی از عدم نظارت صحیح شهرداری به این امور می‌باشد.
عباسپور در مورد موضوع مشارکت‌های مالی گفت:برای مشارکت‌های مالی در مدارس توسط اولیا هیچ گونه اجباری در پرداخت وجود ندارد، اما زمانی که اولیا ببینند که مدرسه فعالیت‌های کیفی خوبی را برای دانش آموزان ارائه می‌دهد اولیا نیز به مشارکت در پرداخت مشارکت‌های مالی تشویق می‌شوند.
وی گفت: در مواقعی که پرداخت مشارکت‌های مالی به صورت اجباری انجام شده نظارت‌ها خوب نبوده و قطعاً تمام پرداخت‌ها در زمان ثبت نام انجام نگرفته است. تخلف از آن چه که در قانون وجود دارد برخورد با آن تضمین صد درصد می‌باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار