کد خبر:۶۳۶۳۸۹
مهلت سه روزه بغداد به اقلیم کردستان
بارزانی باید کنترل فرودگاه های اقلیم را به دولت مرکزی واگذار کند
دولت عراق به حکومت اقلیم کردستان عراق سه روز مهلت داد تا برای اجتناب از ممنوعیت پروازهای بین المللی، کنترل فرودگاه های خود را به دولت مرکزی واگذار کند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از خبرگزاری رویترز، تلویزیون رسمی عراق به نقل از حیدر العبادی نخست وزیر عراق گفت که دولت به حکومت اقلیم کردستان برای اجتناب از ممنوعیت پروازهای بین الملی سه روز مهلت داده است.
این اقدام در واکنش به همه پرسی اقلیم کردستان است که روز دوشنبه در این منطقه واقع در شمال عراق برگزار شد.
بغداد چند روز پیش از کشورهای خارجی خواست پروازهای مستقیم خود را به فرودگاههای بین المللی اردبیل و سلیمانیه واقع در اقلیم کردستان متوقف کنند.
با وجود مخالفتهای بین المللی، منطقهای و دولت مرکزی عراق و مغایرت آشکار با قوانین بین المللی، همه پرسی اقلیم کردستان عراق روز دوشنبه در مناطقی از شمال عراق (استانهای اربیل، سلیمانیه و دهوک و مناطق مورد نزاع از جمله کرکوک و خانقین) برگزار شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.