آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۷۰۵۳
از سوی خیرین موسسه مهرآفرین انجام شد

کلنگ زنی دو مدرسه برای دانش آموزان سیستان و بلوچستانی

همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی و با حضور فاطمه دانشور، مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین، کلنگ احداث ۲ باب مدرسه در روستاهای رمشق و میخان از توابع شهرستان فنوج استان سیستان و بلوچستان به زمین زده شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی و با حضور فاطمه دانشور، مدیرعامل موسسه خیریه مهرآفرین، کلنگ احداث ۲ باب مدرسه در روستاهای رمشق و میخان از توابع شهرستان فنوج استان سیستان و بلوچستان به زمین زده شد و همچنین هزینه بازسازی ۲ مدرسه دیگر این منطقه توسط موسسه مهرآفرین تامین اعتبار شد. لازم به ذکر است که این موسسه پیشتر نیز ۷ مدرسه را در این استان احداث و بازسازی کرده است.

این فعال اجتماعی، طی حضور در این منطقه، به بررسی موضوع بازماندگی دانش‌آموزان از تحصیل، اعتیاد زنان و کودکان و نیز آسیب‌های اجتماعی کودکان بدسرپرست منطقه پرداخت.

عضو سابق شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: طبق گفته مسئولان مربوطه، ۸۵ درصد مردان و ۱۰ درصد زنان این منطقه دارای اعتیاد به مواد مخدر بوده که این امر علاوه بر فقر، تاثیرات نابهنجار بسیاری بر کودکان می‌گذارد و زمینه بروز آسیب‌های اجتماعی را تا حد زیادی افزایش می‌دهد.

دانشور در ادامه سفر ۴ روزه خود، به شهرستان ایرانشهر رفت و به اتفاق فعالین حوزه اجتماعی این شهرستان، معضلات، کمبود‌ها و آسیب‌های اجتماعی این منطقه را مورد بررسی و ارزیابی قرار دادند. ایشان یکی از معضلات این شهرستان و نیز استان سیستان و بلوچستان را در حوزه کودکان کمبود شیرخوارگاه دانسته و بیان داشت: تن‌ها یک شیرخوارگاه در شهر زاهدان وجود دارد و با توجه به وسعت استان و فاصله زیاد بین شهرها، کمبود شیرخوارگاه موجب افزایش معضلات و مخاطرات کودکان در معرض آسیب شده است.

مدیرعامل موسسه مهرآفرین در پایان سفر خود، به مناطق کریم آباد و شیر آباد از توابع زاهدان رفت و در مورد مهمترین معضلات اجتماعی این منطقه اظهار داشت: وضعیت حاشیه‌های این منطقه بسیار تاسف‌بار است و متاسفانه هیچگونه پایگاه مداخله در بحران و پایگاه ارائه خدمات اجتماعی وجود ندارد. همچنین یکی دیگر از معضلات این منطقه، زنان ایرانی دارای همسرانشان افغانستانی و پاکستانی هستند که نمی‌توانند برای کودکان خود شناسنامه بگیرند و بدلیل فقدان مدارک هویتی، از خدمات بهداشتی شامل دریافت شیر خشک رایگان از مراکز بهداشت شهرستان محروم بوده و از دریافت هرگونه خدمات اجتماعی نیز بی‌بهره‌اند. تن‌ها دغدغه این زنان آینده فرزندانشان است.

دانشور در پایان افزود: جهت کمک به مردم محروم این مناطق و در راستای شناخت اشکال جدید آسیب‌های اجتماعی و کاهش آنها، موسسه مهرآفرین تقبل نمود که تعدادی مددکار اجتماعی بومی از مناطق یاد شده استخدام نموده و پس از طی دوره‌های آموزشی لازم در تهران، به منطقه برگشته و اقدام به مداخله در وضعیت آسیب‌های اجتماعی نمایند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار