آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۹۰۴۸

تأکید السراج بر ضرورت برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی در لیبی

رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی بار دیگر بر حمایت خود از هر گزینه سیاسی که به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی منتهی شود، تأکید کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو،«فایز السراج» رئیس شورای ریاستی دولت وفاق ملی لیبی در دیدار با «کریستین بوک» سفیر آلمان در لیبی که در دفتر سراج در طرابلس برگزار شد، بار دیگر حمایت از گزینه سیاسی منتهی به انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی را مورد تأکید قرار داد.

السراج موضع آلمان در حمایت از دولت وفاق ملی و روند توافق در لیبی را ستود و خواستار تسریع در اجرای برنامه‌هایی شد که در دیدارهای قبلی در زمینه‌های ارائه خدمات و زیرساخت‌ها بررسی شده‌اند.

به نوشته روزنامه القدس‌العربی، سفیر آلمان نیز بر حمایت کشورش از دولت وفاق ملی و حمایت از نقشه راه ارائه شده از سوی «غسان سلامه» فرستاده سازمان ملل در لیبی جهت دستیابی به مرحله برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی، تأکید کرد.

وی همچنین از تمایل آلمان برای توسعه روابط دوجانبه با طرابلس و همکاری در تمامی زمینه‌ها به منظور کمک به ملت لیبی برای خروج از بحران کنونی خبر داد.

دو طرف در این دیدار همچنین تحولات سیاسی در لیبی و روابط دو کشور را بررسی کردند.

قرار است مذاکرات لیبی با هدف دستیابی به اصلاح توافق سیاسی، شنبه آینده در تونس ازسر گرفته شود.

شورای ریاستی دولت وفاق ملی ثمره توافقنامه الصخیرات است که تحت نظارت «مارتین کوبلر» فرستاده اسبق سازمان ملل امضا شد و کوبلر بدون آنکه مفاد این توافقنامه اجرا شده و یا یک راه‌حل سیاسی حاصل شود، منصب خود را ترک کرد.

توافقنامه الصخیرات یک توافقنامه سیاسی شامل همه طرف‌های درگیر در لیبی است که در سال ۲۰۱۵ تحت نظارت «مارتین کوبلر» فرستاده اسبق سازمان ملل در لیبی، در شهر الصخیرات مغرب امضا شد تا به جنگ داخلی در لیبی پایان داده شود.

این توافقنامه بر تشکیل دولت وفاق ملی، مجلس نمایندگان، مجلس عالی دولت، اتخاذ تدابیری برای اعتمادسازی، اجرای ترتیبات امنیتی، حمایت بین‌المللی و تشکیل نهادهای و شوراهای متخصص تأکید دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار