معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: بودجه پارکهای علم و فناوری باید در سال ۹۷ اصلاح شود و پارکهای علم و فناوری به طور میانگین دهه دوم فعالیت خود را طی میکنند که باید بررسی دقیق و جدی در فعالیت آنها صورت گیرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم در نشست روسای پارکهای علم و فناوری که در ساختمان وزارت علوم در حال برگزاری است گفت: بودجه پارکهای علم و فناوری باید در سال ۹۷ اصلاح شود و پارکهای علم و فناوری به طور میانگین دهه دوم فعالیت خود را طی میکنند که باید بررسی دقیق و جدی در فعالیت آنها صورت گیرد.
وی افزود: در سه سال گذشته مشکل پارکهای علم و فناوری که زمین نداشتند حل شد و پارکهای علم و فناوری بزرگی نظیر گیلان و مازندران با همین مشکل درگیر بودند که خوشبختانه مشکل این پارکها نیز حل شد برای حل مشکل زمین پارکها نیاز به برنامه ریزی دقیق داریم چرا که این پارکها ابزاری برای تحقق اقتصاد دانش بنیان و کارآفرینی بوده است.
احمدی اضافه کرد: باید مراقب باشیم که پارکهای علم و فناوری از ماموریتهای خود فاصله نگیرند و باید کنسرسیوم هایی میان پارکهای علم و فناوری ایجاد شود که با وجود مشاورانی بتوانند به پارکها در جهت انجام بهتر پروژهها کمک کنند به عنوان مثال پروژههای نفتی که با دانشگاهها انجام میشود هر یک دارای مشاورانی برای کیفیت بیشتر میباشد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم با اشاره به توسعه فناوری در برنامه ششم توسعه گفت: در برنامه ششم توسعه باید به موضوع فناوری بیشتر توجه شود و سیاست ارزی در دولت ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری است. معاونت پژوهشی وزارت علوم نیز با همکاری پارکهای علم و فناوری باید در این زمینه همکاری داشته باشد.
وی اظهار داشت: هر یک از پارکهای علم و فناوری باید اعلام کنند تا در ایجاد اشتغال و رفع مشکل بیکاری چه نقشی میتوانند داشته باشند صندوق پژوهش و فناوری نیز در برخی از استانها تشکیل شده که باید به صورت فراگیرتر در همه استانها باشد.
احمدی در پایان خاطر نشان کرد: قرار گرفتن ۵ دانشگاه در رتبههای برتر بین المللی و آمایش بخش پژوهش از برنامههای وزارت علوم است و پارکهای علم و فناوری باید یک نقش موثر در این قضیه ایفا کنند.