ساخت و سازهاي حريم تهران تخريب ميشوند
به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، سيد صباح الدين متقي با بيان اينکه در حال حاضر بر اساس مصوبه شوراي عالي شهرسازي، عرصه حريم شهر تهران حدود 6000 کيلومتر توسعه يافته که بيشتر توسط برخي از تعاونيهاي مسکن، سودجويان و ناآگاهان مورد تصرف قرار ميگيرد، اظهار داشت: حريم فرصتي است که اگر به آن توجه نشود، به تهديد تبديل ميشود و يکي از مشکلات هر کلانشهري نحوه برخورد با اسکانهاي غيررسمي است.
وي با بيان اينکه تهران از لحاظ سرانه فضاي سبز، ورزش و فضاهاي فرهنگي، گردشگري در حد پاييني قرار دارد و ميتوان اين فضاها را به حريم شهر منتقل کرد، گفت: بر اساس تعاريف طرح جامع تهران، حريم تهران صرفا به کاربريهاي خدماتي، آموزشي و گردشگري با اولويت فضاي سبز اختصاص مييابد.
مديرکل حريم شهرداري تهران با اشاره به کنترل وضعيت فعلي ساخت و ساز در حريم شهر تهران افزود: بسياري از مردم به دليل نداشتن اطلاعات کافي، سراغ خريد زمين و يا ملکي ميروند که فاقد سند يا پايان کار بوده و به بهاي اندکي فروخته ميشود، در صورتي که بر اساس هماهنگيهاي صورت گرفته با قوه قضائيه و نيروي انتظامي، با هر گونه ساخت و سازهاي غيرمجاز در حريم تهران، بويژه در شمال و شرق شهر برخورد ميشود.
به گفته متقي در صورتي که اين گونه ساختمانها با پروانه ساخته شده باشند، معوض آن در نظر گرفته ميشود، اما ساختمانهاي بدون مجوز ساخت، حتي در صورت سکونت افراد، تخريب ميشوند.
وي همچنين با اشاره به اقدامات انجام گرفته اين معاونت در ايام نوروز اظهار کرد: براي جلوگيري از هر گونه سوءاستفاده افراد سودجو در اعمال غيرقانوني و ممانعت از ساخت و سازهاي غيرمجاز در محدوده حريم شهر تهران، در ايام نوروز سه تيم نظارت عاليه بر عملکرد اکيپ هاي حريم بان نظارت کردند.
مديرکل حريم شهرداري تهران تصريح كرد: همچنين علاوه بر اکيپ هاي حريم بان، تيم هايي از شهرداري هاي مناطق داراي حريم نيز به صورت شبانه روزي بر روند ساخت و سازها نظارت عاليه کردند که فقط در منطقه 1 شهرداري، گروه ويژه 30 نفره اي مسئول کنترل ساخت و سازها بود و همه اين فعاليت ها با هماهنگي کامل با مراجع قضايي و حقوقي براي برخورد با متخلفان صورت گرفت./انتهاي پيام/