کد خبر:۶۴۰۶۳
يك مقام عربي فاش كرد:
اتحاديه عرب به تعهدات خود در خصوص قدس اشغالي پايبند نبوده است
يك مقام عربي كه خواست نامش فاش نشود، تاكيد كرد: كشورهاي عربي به تعهدات خود در قبال قدس اشغالي و كمك مالي 500 ميليون دلاري به آن پايبند نبودهاند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از خبرگزاري فلسطين امروز، يك مقام عربي اظهار داشت: كمك مالي مقرر شده در نشست عربي در ليبي به ميزان 500 ميليون دلار، تا كنون به قدس اشغالي ارسال نشده است.
اين مقام عربي كه خواست نامش فاش نشود، گفت: براي تقسيم اين مبلغ بين همه كشورهاي عربي بزودي نشستي برگزار خواهد شد.
وي تصريح كرد: جيبوتي، سومالي، موريتانيا، سودان، عراق، لبنان و يمن كمكهاي خود را به قدس و يا دولت خودگردان فلسطين ارسال نكردهاند.
اين مقام عربي گفت: اكثر كشورهاي عربي به تعهدات خود در خصوص كمك مالي 500 ميليون دلاري به قدس اشغالي پايبند نبودهاند.
اين در حالي است كه نشست دوحه 330 ميليون دلار براي حمايت از دولت خودگردان فلسطين تعيين كرده بود كه تنها 19 ميليون دلار آن توسط عربستان، مصر و اردن به دست مقامات قدس رسيده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰