کد خبر:۶۴۱۰۴۴
در نشست خبری «تجربه تاریخی ملت ایران در مذاکره با غرب» مطرح شد

دولت از ترس آمریکا به اروپایی‌ها پناه نبرد/ اروپا و آمریکا یک بدنه مشترک برای پیشبرد اهداف ضد انقلاب اسلامی هستند

نشست خبری «تجربه تاریخی ملت ایران در مذاکره با غرب» با حضور مسئولان سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران در دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری «تجربه تاریخی ملت ایران در مذاکره با غرب» با حضور مسئولان سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان تهران روز چهارشنبه در دانشگاه تهران برگزار شد. در این نشست که با هدف بررسی برجام و بدعهدی آمریکا در اجرای آن برگزار شد، دانشجویان به بیان دغدغه‌های خود پرداختند.

دولت از ترس آمریکا به اروپایی‌ها پناه نبرد

ظریف اخیرا گفته است من 9 بار به موگرینی نامه نوشتم و او یک بار هم جواب من را نداد...
ایروانی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه تهران در این نشست با بیان اینکه پس از توافق برجام نه تنها تحریم‌ها برداشته نشد بلکه به لیست تحریم‌ها نیز اضافه کردند، گفت: همه ما می‌دانیم که روز اجرای برجام زمان اوباما بود اما برخلاف اظهارات آقایان نه تنها تحریم ها متوقف نشدند بلکه تشدید شدند. به گونه‌ای که در آن زمان تحریم‌های ویسا و ایسا علیه کشورمان تصویب شد و نه تنها اوباما واکنشی نشان نداد که هیچ بلکه دولت هم آمد و گفت امضای کری تضمین است منتهی وزیر امنیت داخلی آمریکا گفت: «همه چیز در مورد تحریم ها باید به امضای من برسد و من موافق تمامی تحریم‌ها هستم».

وی با اشاره به اینکه ظریف اخیرا گفته است من 9 بار به موگرینی نامه نوشتم و او یک بار هم جواب من را نداد، افزود: در مورد سخنرانی جمعه شب رئیس جمهور آمریکا مطرح است اینکه آیا این سخنان نقض برجام نیز محسوب می شود یا نه؟، باید بگوییم که در ماده 29 برجام آمده تمامی دولت‌ها باید متعهد شوند از تمامی فعالیت‌هایی که موجب نرمالیزه شدن روابط تجاری و مسائل اقتصادی ایران می‌شود جلوگیری کنند. با این وجود سوال دیگری که مطرح است که استراتژی ایران در قبال نقض برجام باید چگونه باشد؟، در پاسخ به این سوال نیز باید بگوییم ما متن برجام را ضعیف نوشته ایم و ضمانت اجرایی ماده 29 را ذکر نکرده ایم و همین باعث شده که به سمت حمایت اروپایی ها برویم یعنی از آمریکای خوب به اروپای خوب برسیم یعنی به اروپایی ها متوسل شویم. در این هفته سه دولت اروپایی آلمان، ایتالیا و فرانسه طی بیانیه ای از برجام حمایت کردند اما در این بیانیه نسبت به فعالیت های موشکی کشورمان واکنش نشان دادند در واقع این کشورها پشت ما را خالی کردند.

برجام اجماع سنگین‌تری را علیه کشورمان رقم می زند

محمدیان، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف در این نشست خبری با اشاره به اینکه در آینده ممکن است اجماع سنگین تری علیه کشورمان صورت پذیرد، گفت: بنابر مکانیسمی که در توافق هسته‌ای وجود دارد چه آمریکا و چه ایران اگر به کمیسیون برجام شکایت خود را تسلیم کنند در هر حال تحریم‌های کشورمان باز می‌گردند و این در حالی است که ایران همچنان باید به برجام متعهد باشد و اگر هم از این توافق خارج شود اجماع سنگین تری علیه ما شکل خواهد گرفت.

وی افزود: آقایان می‌گویند برجام آن قدر مستحکم بوده که ترامپ نتوانست آن را پاره کند به همین دلیل آن را به کنگره فرستاده و این در حالی است که این گونه نیست. چون تحریم‌های جدیدی از جمله کاتسا علیه کشورمان تصویب شده و در واقع می‌توان گفت که تحریم‌ها به صورت سنگین‌تر در حال بازگشت هستند.

آب و صابونی که قرار بود با آن دست و صورت خود را بشوییم برای آقایان کنار گذاشته‌ایم

سید محمدعلی علوی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب وقتی آمریکایی‌ها خرشان از پل گذشت به ریش ما می‌خندند، گفت: قطعا آیندگان به این جمله که امضای کری تضمین است خواهند خندید و شاید اصلا این جمله به یک ضرب المثل تبدیل شود. شاید آمریکایی‌ها به ما بگویند تروریسم و یا بگویند که برجام منافع آمریکا را تامین نمی‌کند و این توافق بدترین توافق برای کشورشان است، اما بدانید که در اتاق‌های عیش و نوش خود در کاخ سفید به ریش ما می‌خندند.

ما آن آب و صابونی را که قرار بود با آن دست و صورت خود را بشوییم برای آقایان کنار گذاشته ایم ما هیچ وقت کسانی را که می‌رفتند قسم جلاله می‌خوردند فراموش نخواهیم کرد...

مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه آمریکا نوچه‌های خود را از کشورهای اروپایی برای ادامه روند مذاکرات برد برد روانه ایران می‌کند و باز هم بلند بلند به ریش ما می‌خندد، افزود: برخی‌ها می‌خواهند ملت ایران را دچار آلزایمر اجباری کنند، اما مردم یادشان نمی‌رود که برخی ارگان‌ها را به عنوان مسبب دل آزرده کردن کدخدا به مردم معرفی می‌کردند، اما امروز دارند با آن‌ها عکس یادگاری می‌گیرند و مانند پتک بر سر شیطان می‌کوبند. ما آن آب و صابونی را که قرار بود با آن دست و صورت خود را بشوییم برای آقایان کنار گذاشته ایم ما هیچ وقت کسانی را که می‌رفتند قسم جلاله می‌خوردند فراموش نخواهیم کرد.

آقایان فکر نمی‌کردند در دوران خودشان غرب تحریم‌های جدید را اعمال کند

محمد آبکار، عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با یادآوری اینکه برجام زمانی شکل گرفت که دولتمردان توانستند تعامل با غرب را به عنوان تنها راه حل رفع مشکلات به مردم القا کنند، تصریح کرد: معتقدم که بحث‌های امنیت ملی، توان دفاعی موشکی و توان انرژیک کشور باید در لایه‌های بالایی نظام مطرح شود، چون با کشاندن این مباحث به سطح مردم و احساسی کردن این مسائل مشکلاتی را به وجود می‌آورد. در هر حال با احساسی کردن موضوع فعالیت‌های هسته‌ای افکار عمومی پذیرفت که ما باید به سراغ مذاکرات برویم. در هر حال ما به برجام به عنوان یک سند ملی نگاه می‌کنیم اگرچه امروز شاهدیم مفاد این توافق رعایت نشده است. معتقدم که باید برجام بررسی شود چرا که با هشتک، توئیتر و اینستاگرام نمی‌توان از عاملان این توافق قهرمان ملی ساخت.

عضو شورای مرکزی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با اشاره به اینکه امروز برخی‌ها تلاش می‌کنند که اروپا و آمریکا را از هم جدا کنند به گونه‌ای که موضوع اروپای خوب را مطرح می‌کنند، گفت: می‌گویند که ما توانسته ایم جهان را علیه آمریکا بسیج کنیم سوال این است که آیا فراموش کرده اند که زمانی می‌گفتند اروپا کدخدایی دارد و باید از او اجازه بگیرد با این وجود آیا می‌شود که امروز حرف‌های آن‌ها در مورد اروپای خوب را بپذیریم در هرحال این‌ها بازی با ذهن مردم است و باید به آن‌ها پاسخ داده شود. بعد از سخنرانی جمعه شب ترامپ اروپایی‌ها ضمن اعلام حمایت از برجام، اما به دغدغه‌های خود در زمینه فعالیت‌های موشکی کشورمان تاکید کردند.

 

اروپا و آمریکا یک بدنه مشترک برای پیشبرد اهداف ضد انقلاب اسلامی هستند

سلیم پور، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه مالک اشتر در این نشست خبری با بیان اینکه تنش غرب با کشورمان از دهه ۸۰ میلیادی و از زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید تا به امروز ادامه دارد، گفت: با این وجود ما بلوک غرب شامل اتحادیه اروپا و آمریکا را یک بدنه مشترک برای پیشبرد اهداف ضد انقلاب اسلامی می‌دانیم. طی مذاکرات هسته‌ای هم شاهد تغییر نقش‌ها بین آمریکا و اروپا بودیم و انواع و اقسام بازی‌های سیاسی و اقتصادی را اجرا کردند که به دنبال این بازی‌ها کشورمان متحمل خسارت‌های جبران ناپذیری شد. دولت بر خلاف تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص برجام عمل کرد به گونه‌ای که آقایان بی آنکه تحریم‌ها لغو شده باشد یگانه ری اکتور آب سنگین اراک را که دستیابی به آن برای پیشبرد اهداف هسته‌ای کشورمان تقریبا غیر ممکن است به طور کامل تخریب کردند.

وی افزود: ما با اقداماتی که انجام داده ایم در زمین طرف غربی بازی کرده ایم در واقع آن‌ها الگوریتمی را برای ما تعریف کردند و ما مذاکرات را در قالب این الگوریتم انجام دادیم. در حال حاضر نظارت طرف مقابل بر ما از طریق آژانس هسته ای، کمیسیون مشترک و کشورهای صادرکننده اقلام دو منظوره انجام می‌شود در صورتی که نظارت بر طرف مقابل فقط از طریق کمیسیون مشترک انجام می‌شود و این بی عدالتی است. در مورد pmd نیز می‌توان گفت که هنوز موضوع دسترسی به مراکز نظامی کشورمان در ذهن کثیف طرف غربی چه آمریکا و چه اروپایی‌ها وجود دارد. با این وجود رهبر معظم انقلاب با صراحت اعلام کردند که اجازه نمی‌دهیم هیچ از مراکز نظامی از سوی بیگانگان مورد بازرسی قرار بگیرند. ما هم به عنوان بسیج دانشجویی اعلام می‌کنیم که با هیچ نهاد و شخصی در زمینه بازرسی از مراکز نظامی شوخی نداریم و این خط قرمز ماست. ما آمریکا و اروپا را جزو بلوک غرب دانسته و هیچ گاه آن‌ها را جدای از هم نمی‌دانیم با این وجود این نمایشی را که در مقطعی سپاه را دولت تفنگدار قلمداد می‌کردند و الان آمده اند و بر روی تاثیر امنیتی آن نظر می‌نمی پذیریم.

 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار