معاون سابق سازمان انرژی اتمی در خصوص ادعای اخیر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی مبنی بر اینکه چهار روزه غنی سازی بیست درصدی را از سر میگیریم، گفت: از سرگیری غنی سازی بیست درصدی در یک فاصله کوتاه غیرممکن نیست، اما رسیدن به سطح تولیدات قبلی زمان بر است.
حسین آبنیکی، معاون سابق سازمان انرژی اتمی در گفتوگو با خبرنگار خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص بحث اخیر مطرح شده توسط صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی مبنی بر اینکه چهار روزه غنی سازی بیست درصدی را از سر خواهیم گرفت، گفت: اینکه این مسئله از نظر فنی قابل اجرا باشد یا نه جای بحث دارد از سرگیری غنی سازی بیست درصدی در یک فاصله کوتاه غیر ممکن نیست، اما رسیدن به سطح تولید قبلی زمان قابل توجهی میبرد.
وی تصریح کرد: اینکه زنجیره ۳. ۵ درصد را به هم وصل کنیم و تبدیل به گاز کنیم غیرممکن نیست، اما اگر بخواهیم به حجم مواد غنی شده سابق برسیم مشکل و زمان بر است.
آبنیکی تصریح کرد: ضمن اینکه مواد ۳. ۵ درصدی که میتوانیم در زنجیره تزریق کنیم نمیتواند براساس برجام بیش از ۳۰۰ کیلو باشد، اما از لحاظ فنی اتصال زنجیرهها به یکدیگر و داشتن یک زنجیره بیست درصدی میتواند به سرعت اتفاق بیفتد، چون فناوری آن را در اختیار داریم.
معاون سابق سازمان انرژی اتمی تاکید کرد:، اما در این شرایط آماده شدن زنجیره و به اصطلاح استیبل شدن آن بیش از اینها زمان میبرد، ولی اینکه زنجیره را با سرعت نصب کنیم چندان زمان بر و پیچیده نیست.
وی با بیان اینکه، اما قبل از امضای برجام زنجیرهای که بیش از ۱۰ تن ماده اولیه ۳. ۵ درصد داشتیم که میتوانستیم از آن استفاده کنیم امروز در دسترس نیست واقعیتی بازگشت ناپذیر است، اما وصل کردن دو زنجیره به هم و ایجاد یک زنجیره ۲۰ درصدی کار چندان مفصل و پیچیدهای نیست.
این را به آقای ...یاد آوری کنید، که این آش بسیار شور رو پخته و قسم جلاله هم خورده که این مذاکره فعالیت هسته ای ما را کند نمی کند یا اینکه سیمان ریختن داخل راکتور فوشاپ بوده است. زحمات دانشمندان هسته ای را به راحتی از بین برد. مثل مادری که کودک خود را زنده به گور کرده است.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.