آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۱۱۳۲
مسئول بسیج دانشگاه صنعتی بیرجند در واکنش به اعتصاب غذای دیروز؛

دانشجویان به کیفیت مواد اولیه و پخت نامناسب غذای سلف معترضند/ مسئولان همچنان وعده بهبود می‌دهند

صادقی گفت: متاسفانه هر مرتبه مسئولان دانشگاه در جمع دانشجویان حاضر می‌شوند و بهبود شرایط را موکول به آینده نزدیک می‌کنند. اما در عمل بهبود خاصی مشاهده نمی‌شود.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی بیرجند در واکنش به اعتصاب غذای روز گذشته دانشجویان این دانشگاه گفت: علیرغم وعده‌های متعدد مسئولین دانشگاه همچنان شاهد کیفیت پایین مواد اولیه و پخت نامناسب غذا هستیم.

صادقی با اشاره به اینکه در سالیان گذشته نیز دانشجویان در اعتراض به کیفیت پایین غدای سلف اعتصاب کرده بودند گفت: متاسفانه هر مرتبه مسئولان دانشگاه در جمع دانشجویان حاضر می‌شوند و بهبود شرایط را موکول به آینده نزدیک می‌کنند. اما در عمل بهبود خاصی مشاهده نمی‌شود.
 
او با بیان این که مسئولان کمبود بودجه را عامل این مشکلات میدانند اضافه کرد: از طرف دیگر کارکنان سلف هم به ناراضی‌اند چرا که با وجود اضافه کاریهای متعدد، مطالبات مالیشان وصول نمی‌شود.

صادقی همچنین با بیان اینکه بسیج دانشجویی نماینده دانشجویان است گفت: ما همواره مشکلات را به گوش مدیران انشگاه رسانده‌ایم و می‌رسانیم. در بخش‌هایی هم شاهد پیشرفتهایی هستیم ولی همچنان تا وضع مطلوب فاصله داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار