نمایندگان منتخب ادوار کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بوعلی سینا با انتشار بیانیهای سیاهنماییهای برخی نشریات دانشجویی در تخریب ریاست این دانشگاه را غیرعاقلانه و مردود خواندند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نمایندگان منتخب ادوار کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بوعلی سینا با انتشار بیانیهای سیاهنماییهای برخی نشریات دانشجویی در تخریب ریاست این دانشگاه را غیرعاقلانه و مردود خواندند.
متن بیانیه به شرح زیر می باشد:
در چند روز اخیر بعد از فراگیر شدن خبر احتمال معرفی آقای دکتر منصور غلامی ریاست دانشگاه بوعلی سینای همدان به عنوان وزیر علوم و تحقیقات جمهوری اسلامی ایران از طرف ریاست محترم جمهور حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی ،فضای دانشگاه بوعلی به دلیل مشی بدور از افراط و تفریط و ثبات مدیریتی و قانونمداری در دوران ریاست ایشان بر دانشگاه بوعلی سینا از این خبر پر از احساس غرور و خوشحالی شد و اکثر تشکل ها و دانشجویان دانشگاه به حمایت از دکتر غلامی برخواستند.
اما برخی افراد معلوم الحال به دنبال کینه توزی ها و منافع شخصی خود در راستای ماموریت بر هم زدن فضای دانشگاه بوعلی سینا در دوران ریاست دکتر غلامی و در امتداد جهالت های کورکورانه خود دست به تخریب ایشان زدند و به خیال خام خود می خواستند واقعیات دوران ریاست دکتر غلامی و توانمندی های ایشان را منکر شده و دوران سیاه و پر از خفقانی را از دوران مسئولیت ایشان ترسیم کنند.
این نشریات زرد و یکبار مصرف سفارشی نویس که در سیاه نمایی دست رسانه های ضد انقلاب را از پشت بسته اند همیشه مخالف رودخانه روان وشفاف دانشگاه و دانشجویان در تخیل دیکته شده خودشان همه روشنی ها را سیاه میبینند این نشریات در دوران انتشار خود جز کذب چیز دیگری نگفته و همیشه برای حرف های آنها جواب های منطقی در این چند ساله وجود داشته است اما گوش شنوا خیر.
آنان بنابرعادت چند ساله خود بعد از هرجلسه سیاسی یا فرهنگی بدون رعایت نظم وحرمت جلسات میخواسته اند با کف و سوت عقاید باطل خودشان را به کرسی بنشانند و در هر جلسه، با بر هم زدن و هوچی گری جلسه را ترک کرده و منتظر جواب نمی ماندند.
همیشه سعی میکنند خودشان را نماینده قاطبه دانشجویان بنمایند و از جایگاه به ظاهر خیالی اکثریت به دنبال خواسته های نامشروع و منافع شخصی خود باشند این نشریات در تمام دوران پس از کسب مجوز خود در زیر چتر حمایت قانونی ومالی معاونت فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا بوده است و برای هر شماره از چاپ نشریه چند برابر دیگر نشریات دانشجویی دریافتی داشته اند ولی روند تخریب و سیاه نمایی آنها هیچ وقت با عقلانیت و دیدن واقعیت ها همراه نبود. یاد ان ضرب المثل معروف افتادیم «خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند»
اما نکته مهم این امر در سرگذشت خیانت ها وتندروی ها و اغتشاش هایی نهفته است که اعضای این نشریات زرد وسفارشی از روز تاسیس خود در اندیشه داشتند و در گذر زمان از هر موضوعی در جهت تخریب دستاوردهای مدیریت دانشگاه بوعلی سینا و نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده میکردند ما نمایندگان منتخب ادوار کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه بوعلی سینا که در سال های گذشته از نزدیک با روند این نشریه و نوع برخورد و راهنمایی مسئولین دانشگاه بوعلی سینا و به طور اخص دکتر منصور غلامی و معاونت فرهنگی دانشگاه بوعلی سینا از نزدیک اشنا هستیم شهادت می دهیم که این نشریه در طول دوران انتشار خود همیشه همراه با کینه توزی به سیاه نمایی و امید زدایی از فضای دانشگاه شهره بوده است.
همیشه حمله وتخریب مسئولین دانشگاه در هر موضوع وهر زمانی را در سرلوحه خود داشته است و در پرونده این نشریه و هیئت تحریریه این نشریه سوابق کیفری و بی اخلاقی های زیادی ثبت گردیده است که در کنار آن سوابق، سوابق تحصیلی اعضای این نشریه که پر از مشروطی ها و تعلیق های آموزشی است نشان از هدف اعضای این نشریه از دوران دانشجویی آنهاست که چیزی که در برنامه انها وجود ندارد دانشجو بودن وتحصیل علم است انها در دانشگاه همیشه دانشجو نما بودند واز وجهه دانشجو برای نیات پلید خود سو استفاده میکردند و هر بار که حتی اخطار از سمت کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی در برابر دروغ ها وسیاه نمایی های آنها داده میشد با هوچی گری و مظلوم نمایی دنبال فرار از چنگال قانون وادامه دادن به روند تخریبی خود بوده اند .
ما نمایندگان منتخب نشریات دانشگاه بوعلی سینا با شناخت متقن و قبلی از روند این نشریات، فعال شدن نابخردانه ی جریان های تندرو و رادیکالِ ضدانقلاب از داخل دانشگاه بوعلی سینا تحت حمایت لابی های معاند درون و بیرون دانشگاه و همراهی آنها با رسانه های وابسته به سازمان اطلاعاتی رژیم صهیونیستی را برای ضربه زدن به چهره ی کارآمد و آرام مدیریتی دکتر غلامی، از اینجا نشأت میگیرد که دکتر غلامی در طول مدت ریاستشان توانستند بر خط و مشی اعتدال در مدیریت امور دانشگاهی نسبتا موفق عمل نمایند و با جلوگیری از ایجاد تشنج و همچنین ایجاد فضای باز سیاسی، دست هوچیگران را از حاشیه سازی ها کوتاه کنند.
بطور واضح مشخص است این جریان وقیح ترین شکل ممکن، کورکورانه با همراهی رسانهای رسانه های جاسوسی و خائن به کشور و نظام و روزنامه های زنجیره ای در صدد تخریب دکتر غلامی میباشد.
این است که مشاهده میشود با هوچیگری از هر وسیلهای برای تخریب این چهره علمی استفاده کرده و تلاش میکند حقایق را طور دیگری جلوه بدهد.
در صورت کسب رای اعتماد از مجلس شورای اسلامی، جناب آقای دکتر غلامی بر کرسی وزارت علوم امید است شاهد رشد و پویندگی علمی و فضای باز سیاسی و عقیدتی درسطح دانشگاه های کشور باشیم.