کد خبر:۶۴۲۲۳۲
مالزی پس از تبرئه شرکت بن لادن در مکه :
حکم دادگاه جدای از دستور پادشاه عربستان مبنی بر پرداخت غرامت است
بازماندگان هفت زائر مالزیایی که بر اثر سقوط جرثقیل در سال ۱۳۹۴ کشته شدند، با صدور حکمی در دادگاهی در عربستان از دریافت غرامت ناامید شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، بر اساس اطلاعات تارنمای 'فری مالزی تودی'، دادگاهی در عربستان سعودی اعلام کرد که حادثه سقوط جرثقیل در مسجد الحرام که دو سال پیش رخ داد، یک بلای طبیعی بوده و شرکتی که در این پروژه نقش داشته نیازی به پرداخت غرامت ندارد.
بر اساس این حکم که به نفع گروه 'بن لادن' صادر شده است، همه ۱۳ کارگر این شرکت که مسئول عملیات این جرثقیل بوده اند نیز تبرئه شده اند.
در این حکم آمده است که 'این فاجعه توسط عوامل طبیعی رخ داده و هیچ عنصر انسانی در پشت آن قرار نداشته است'.
بر اساس این گزارش، قاضی بیان کرده است که دادگاه این تصمیم را پس از بازنگری دقیق فنی، مهندسی، مکانیکی، و گزارشهای ژئو فیزیکی و همچنین مطالعۀ دقیق گزارشهای آب و هواشناسی و محیط زیست که بیان کرده بارش شدید باران و طوفان سهمگین باعث این سقوط شده، نسبت به این حکم به نتیجه گیری رسیده است.
علاوه بر ۱۰۸ زائری که بر اثر این سقوط کشته شدند، ۲۳۸ نفر دیگر از جمله ۱۰ مالزیایی نیز مصدوم شدند.
پس از وقوع این حادثه، 'ملک سلمان' پادشاه عربستان سعودی اعلام کرد که به همه قربانیان این حادثه مبلغ یک میلیون ریال سعودی (حدود ۲۶۷ هزار دلار) به خانواده همه قربانیان و کسانی که آسیب جبران ناپذیر در حادثه سقوط جرثقیل دیده اند و همچنین ۵۰۰ هزار ریال (حدود ۱۳۳ هزار دلار) به همه مجروحان پرداخت میشود.
در این گزارش آمده است که حکم دادگاه جدای از دستور پادشاه عربستان سعودی است. اگرچه در ماه مارس سال جاری 'اشرف واجدی دوسوکی' معاون وزیر دفتر نخست وزیری مالزی تایید کرده بود که تاکنون هیج مبلغی به خانواده کشته شدگان و مصدومان پرداخت نشده است.
وی پرداخت غرامت به قربانیان را حق دولت سعودی دانسته بود.
سقوط جرثقیل در مکه در خلال پروژه توسعه مسجدالحرام روز جمعه ۲۰ شهریورماه ۱۳۹۴ (۱۱ سپتامبر ۲۰۱۵) باعث مرگ ۱۰۷ نفر و جراحت ۲۳۸ نفر از حجاج بیت الله الحرام شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.