
دکتر احمدرضا جمشیدی:
شیوع ۱۵ درصد جامعه به کمر درد و ۱۴ درصد جامعه به آرتروز حاکی از بروز بالای روماتیسم
جمشیدی با بیان اینکه بیماری روماتیسمی در بیشتر از ۶۵ درصد موارد بر اثر عوامل ژنتیکی بروز میکند افزود: عوامل محیطی نیز، چون استعمال دخانیات به شدت در تشدید این بیماریها و بروز نتابج منفی در درمان آن اثر دارد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو،در افتتاحیه یازدهمین کنگره سالیانه انجمن روماتولوژی ایران دکتر احمدرضا جمشیدی گفت : درد، نخستین نشانه بیماریهای روماتیسمی است و اختلالات مفصلی و التهابی با ریشه خود ایمنی در این دسته بیماریها جای میگیرد.
وی گفت: شیوع ۱۵ درصد جامعه به کمر درد و ۱۴ درصد جامعه به آرتروز حاکی از بروز بالای این بیماریها در کشور است.
جمشیدی با بیان اینکه بیماری روماتیسمی در بیشتر از ۶۵ درصد موارد بر اثر عوامل ژنتیکی بروز میکند افزود: عوامل محیطی نیز، چون استعمال دخانیات به شدت در تشدید این بیماریها و بروز نتابج منفی در درمان آن اثر دارد.
وی گفت: بهره گیری از تغذیه مناسب سرشار از کلسیم و ویتامینها، داشتن تحرک کافی و پرهیز از استعمال دخانیات و همچنین کنترل و مدیریت هیجانات و استرس، روند این بیماری را کند و پیشگیری را میسرتر میکند.
در ادامه دکتر سوسن سروش دبیر علمی یازدهمین همایش سالیانه انجمن روماتولوژی ایران افزود: شایعترین بیماری با زمینه دردهای مفصلی (روماتولوژیک)، کمردردها هستند که بسیاری از مردم به آن مبتلا هستند.
وی گفت: از ابتدای تولد تا پایان عمر شکل مفصلی، عضلانی و اسکلتی تغییر میکند و چالشهایی به همراه دارد.
سروش با اشاره به اینکه در کودکان نیز مشکلات مادرزادی و اختلالات استخوانی عامل درد است ادامه داد: در سنین جوانی درد نشانه بیماریهای التهابی است و در میانسالی دیسکها شیوع مییابند.
وی گفت: تشخیص به موقع و درمان مناسب میتواند هزینههای ناشی از بیماریهای مفصلی را کاهش دهد.
این کنگره از امروز چهارشنبه به مدت 3 روز در محل کتابخانه ملی در حال برگزاری است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.