فوق تخصص درد گفت: برای دوسوم از بیمارانی که مبتلا به دیسک کمر میشوند و با درمان دارویی و درمان ساده بهبود نمییابند، راهکاری وجود دارد که با انتخاب آن نیازی به انجام جراحی نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مجید حیدریان، با اشاره به اینکه یکی از شایعترین بیماریهایی که مردم جوامع مختلف به آن مبتلا هستند کمر درد است، گفت: بعد از سرماخوردگی شایعترین علت مراجعه بیماران به کلینیکها کمردرد محسوب میشود.
عضو انجمن درد گفت: در درمان کمر درد الگوهای مختلفی وجود دارد. الگوی قدیمی این بود که برای بیمار دارو تجویز و تاکید میشد به مدت ۴ تا ۶ هفته استراحت مطلق داشته باشد، در صورت عدم بهبودی پس از این مدت نیز در مواردی که بیماری با دیسک کمر مرتبط بود، روش جراحی توصیه میشد.
حیدریان تصریح کرد: برای دوسوم از بیمارانی که مبتلا به دیسک کمر میشوند و با درمان دارویی و درمان ساده بهبود نمییابند، راهکاری وجود دارد که با انتخاب آن نیازی به انجام جراحی نیست.
فوق تخصص درد گفت: در کلینیک درد، درمان پلکانی کمردرد بیمارانی که به مبتلا به این عارضه میشوند، با انجام معاینات دقیق و تشخیص قطعی انجام میشود.
حیدریان اصافه کرد: پس از درمان دارویی، لیزر درمانی، آب درمانی و فیزیوتراپی درمان مرحله اول انجام میشود و نیازی به استراحت مطلق طولانی نیست.
وی تصریح کرد: براساس روشهای درمانی جدید، استراحت بیش از یک هفته تا ۱۰ روز توصیه نمیشود. در صورت عدم بهبودی بیمار، اختلافی که در روش درمانی کلینیکهای درد و جراحی، اعصاب و ارتوپدی وجود دارد، این است که در کلینیکهای درد، ما بیمار را به راحتی راهی اتاق جراحی نمیکنیم.
فوق تخصص درد گفت: با انجام عملهای کم تهاجمی دیسک کمر، بیمار در اتاق عملی که در کلینیک وجود دارد، طی روندی ساده و بدون برش پوست که فاقد هرگونه عارضهای است، مقداری از حجم داخل دیسک با لیزر، ازن و یا روش دیگری کم میشود، فشار دیسک از روی اعصاب برداشته شده و بیمار با یک عمل ساده، کم هزینه و بدون عارضه میتواند با استراحت کوتاه مدت به زندگی برگردد و فعالیت عادی روزانه اش را داشته باشد.