آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۲۷۹۹
جهانگیری در افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات:

باید با رسانه کار کرد حتی اگر زبان نقد تندی داشته باشد/ هرکس نتواند نقد را تحمل کند به راه اشتباه می‌رود

معاون اول رئیس جمهور در حاشیه بازدید از نمایشگاه بین المللی مطبوعات گفت: ممکن است برخی رسانه‌ها طوری رفتار کنند که ما نمی‌پسندیم، اما این نباید سبب رسانه هراسی باشد با رسانه باید کار کرد حتی اگر زبان نقد تندی داشته باشد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در بازدیدی که صبح امروز از نمایشگاه بین المللی مطبوعات داشت پس از بازدید از غرفه‌های مختلف در سخنانی در خصوص ضرورت برپایی نمایشگاه مطبوعات اظهار داشت: نمایشگاه مطبوعات به طور کلی محل گفت و گو است و شایسته آن است که با استفاده از این موقعیت بر ظرفیت کشور افزوده شود. 

وی تصریح کرد: من امروز به عنوان مسئول بخش اجرایی کشور از نمایشگاه بازدید کردم که البته برخلاف هر سال که رئیس جمهور از نمایشگاه بازدید داشت امسال با وجود برنامه ریزی که وی برای حضور در نمایشگاه داشت، اما به دلیل کثرت کار از حضور در این نمایشگاه منصرف شد. 

جهانگیری تصریح کرد: لازم می‌دانم مراتب سپاس و تشکر دولت و رئیس جمهور را از یکایک اصحاب رسانه و خبرگزاری‌ها که تلاش می‌کنند فضا را برای توسعه و پیشرفت کشور مهیا کنند تشکر کنم. 

** با رسانه باید کار کرد حتی اگر زبان نقد تندی داشته باشد
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه فرصت را مغتنم می‌دانم و از دولتمردان، شهروندان و احزاب و گروه‌های سیاسی برای شرکت در بیست و سومین نمایشگاه بین المللی دعوت می‌کنم گفت: ما وظیفه داریم جایگاه رسانه را در اندازه واقعی بشناسیم کسب همدلی از وظایف ماست گاهی اوقات رسانه طوری رفتار می‌کند که ما نمی‌پسندیم، اما ما نباید در این صورت به رسانه هراسی روی بیاوریم با رسانه باید کار کرد حتی اگر زبان نقدش تند باشد.

وی با اشاره به اینکه رسانه محل نقد صحیح است گفت: مطبوعات محل ترویج اخلاق و انصاف است نه میدان بی اخلاقی و بی انصافی، روزنامه مزرعه محبت است نه کشت زار نفرت، رسانه میدان دوستی است نه محل دشمنی. 

**دولت وجود رسانه‌های صریح و شجاع را به سود خود و جامعه می‌داند 
جهانگیری افزود: دولت وجود رسانه‌های مستقل، حساس، صریح و شجاع را هم به سود خود می‌داند هم به سود جامعه از این رو نقد رسانه‌ای سرمایه‌ای برای اداره کشور است و هر کس نتواند نقد رسانه‌های رسمی کشور را تحمل کند به راه اشتباه می‌رود و منافع کشور را هدر می‌دهد. 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه وظیفه رسانه این است که به موقع زنگ‌ها را به صدا درآورد گفت: جامعه نیازمند رسانه هایی است که مورد وثوق مردم باشند، دیده شوند، خریداری شوند و در نهایت چنین مطبوعاتی مرجعیت دارند و همه به سمت آن‌ها حرکت می‌کنند. 

وی با تاکید براینکه اصحاب رسانه نیازمند امنیت شغلی هستند خاطر نشان کرد: دولت، مجلس و قوه قضاییه مهمترین وظیفه‌ای که دارند تلاش در جهت این است که قانون مطبوعات در متن جامعه باشد.

** اخلاق حرفه‌ای باید در مطبوعات جدی گرفته شود
جهانگیری تصریح کرد: روزنامه نگار شجاع، آگاه، متخصص نیاز جامعه است، اخلاق حرفه‌ای باید در مطبوعات جدی گرفته شود.

معاون اول رئیس جمهور سخنان خود را با طرح این سوال ادامه داد: مسئولیت حراست از مطبوعات در کشور به عهده کیست؟ دولت، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا خود صنف مطبوعات در صنوف مهم مثل پزشکی که با جان مردم سر و کار دارد مسئولیت برخورد با تخلفات به عهده خود پزشک است ما با همین ذهنیت سازمان نظام رسانه‌ای را در کشور تاسیس می‌کنیم و بیش از یک سال است که مراحل شکل گیری و ساماندهی این سازمان در کمیسیون‌های دولت طرح می‌شود. 

** جوان مرگی مطبوعات علامت خوبی نیست/ دوام و استمرار مطبوعات علامت توسعه کشور است
وی با تاکید براینکه مطبوعات با زیان دهی امکان ادامه حیات ندارند گفت: جوان مرگی مطبوعات علامت خوبی نیست، دوام، استمرار و حیات مطبوعات به عنوان علامت توسعه کشور است.

جهانگیری افزود: مطبوعات محرک و محصول توسعه ایران هستند اگر ایران توسعه پیدا کرد یکی از میوه‌های آن رشد مطبوعات در کشور است کشورمان در شرایط ویژه‌ای است، فرصت‌ها و تهدیدهای مهمی پیش روی ماست، ما نیازمند درک صحیح از سرمایه‌های ملی و فرصت‌های تاریخی در کشور هستیم.

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه مطبوعات نهاد واسط بین جامعه و قوای کشور است گفت: مطبوعات در حقیقت محل مسئله شناسی است و می‌تواند به ارائه راهکارهای چالشی برای مشکلات کشور بینجامد.

وی در ادامه سخنان خود به بیان انتظارات دولت از مطبوعات پرداخت و گفت: انتظار دولت یاری رسانی توسط رسانه هاست و به اعتقاد ما از آنجا که دولت دستاوردهای زیادی داشته است مطبوعات می‌توانند زبان عملکرد دولت باشند.

جهانگیری سخنان خود را با طرح این سوالات ادامه داد: باید دید در سیاست خارجی کجا بودیم و الان کجا هستیم در موقعیت و فضای بین المللی کجا بودیم و الان کجا هستیم. در گذشته چه قدر تلاش می‌کردیم تا کشوری هم صدا با ما پیدا شود، اما امسال شاهد آن هستیم که وقتی کشوری مثل ایالات متحده سخن پراکنی می‌کند کشور دیگری با او هم صدا نمی‌شود.

معاون اول رئیس جمهور افزود: رشدهای منفی اقتصاد به رشد مثبت تبدیل شده عدم اشتغالزایی به اشتغالزایی تبدیل شده و دولت دستاوردهای بزرگی داشته است که باید برای ملت در جهت ایجاد امید در مردم استفاده شود.

وی تصریح کرد: دولت تنگناهایی برای پاسخ گویی به خواسته‌های مردم دارد و برای باز شدن این مسیر از همه رسانه ها، احزاب سیاسی، فضای مجازی و... می‌خواهیم برای مشارکت جدی در منافع کشور که لازمه بهبود کشور است دست به دست هم بدهیم.

***اسلام، ایران، قانون اساسی، امام و مقام معظم رهبری نقطه ثقل ما در کشور محسوب می‌شوند
جهانگیری با اشاره به اینکه کشور موضوعات زیادی برای تفاهم بین گروه‌های مختلف دارد گفت: اسلام، ایران، قانون اساسی، امام و مقام معظم رهبری موضوعات مورد توافق و نقطه ثقل ما محسوب می‌شوند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: قالب مطالبات مردم جدی و برحق است و ما باید برای حل مطالبات مردم به توافق برسیم و با راهکار مناسب مطالبات مردم را حل و فصل کنیم.

وی با اشاره به این که کشور ایران استعداد حل مشکلات را که بعضا بزرگ است خواهد داشت گفت: ما نیازمند آنیم که برای چالش‌های جهانی و منطقه‌ای سیاستی در پیش بگیریم که مورد توافق همه باشد و به اعتقاد ما سیاستی می‌تواند کارساز باشد که مانند برجام همه اقشار و جریان‌های سیاسی و خود مقام معظم رهبری از آن دفاع کنند آنگاه این سیاست پیش می‌رود و می‌تواند راهگشا باشد. 

وی تصریح کرد: اقتصاد ایران هم اکنون راه افتاده الان با رشد بالای ۱۲ درصد در سال گذشته و ۵ یا ۶ درصد در امسال مواجه بودیم که جزو رشدهای بالا در منطقه است، اما ما به رشد بیش از این نیازمندیم و در این مسیر اقدامات زیادی انجام شده که از شما رسانه‌ها تقاضا می‌کنم تا خدمات نظام را به زبان مردم و برای آن‌ها ترجمه کنید. ما نیازمند سرمایه گذاری داخلی و خارجی هستیم.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار