آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۵۴۲
آقامحمدی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

توهین استاد دانشگاه آزاد اراک به پیامبر اسلام(ص) سابقه داشته‌است/ اکنون با وجود ولایتی این موضوع پیگیری خواهد شد

مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی گفت: نسبت به اهانت‌های این فرد به پیامبر در گذشته پیگیری‌های جدی صورت نگرفته و اکنون با وجود علی اکبر ولایتی قطعا این موضوع پیگیری خواهد شد.
محمدعلی آقامحمدی مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ضمن اشاره به توهین صورت گرفته توسط یکی از اساتید دانشگاه آزاد اراک به پیامبر عظیم الشان اسلام گفت: یکی از اساتید خانم دانشگاه آزاد اراک برسرکلاس‌های درس نسبت به پیامبر اسلام توهیناتی داشتند و مسائلی را به پیامبر مکرم اسلام نسبت دادند.
 
آقامحمدی با بیان اینکه بر اساس گزارشات دانشجویان حاضر در کلاس و بازتاب این موضوع در سطح دانشگاه افزود: موارد توهین به پیامبر اسلام به علی اکبر ولایتی رییس هیات امناء و عضو هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی منتقل شد و در طی نامه ای به رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک خواستار تحقیق و تفحص موضوع شده و در صورت تایید، دستور بر اخراج این فرد هتاک از دانشگاه را داده‌اند.
 
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی ادامه داد: باید منتظر ماند و دید نتیجه تحقیق و صحت موضوع از طرف دانشگاه آزاد اراک چگونه خواهد و ما از رییس این دانشگاه مطالبه خواهیم داشت که چه اقداماتی در این راستا انجام داده‌اند.
 
وی با بیان اینکه این استاد هتاک پیشتر نیز سابقه هتاکی و موضع‌گیری‌های اهانت آمیز نسبت به بزرگان داشته تصریح کرد: نسبت به اهانت‌های این فرد به پیامبر در گذشته پیگیری‌های جدی صورت نگرفته و اکنون با وجود علی اکبر ولایتی قطعا این موضوع پیگیری خواهد شد.
 
آقامحمدی با اشاره به اینکه پیگیر به دست آوردن فایل صوتی اهانت صورت گرفته به پیامبر هستیم اظهار کرد: اگر این موضوع قطعا صحت داشته باشد پیگیری خواهیم کرد که دستور علی اکبر ولایتی نسبت به این فرد قطعا انجام شود.
 
مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی گفت: ظاهرا این فرد از الفاظ رکیکی نسبت به پیامبر استفاده کرده اما تا زمان به دست آوردن فایل صوتی دقیقا نمی‌توان گفت چه لفظی در این توهین‌ها به کار رفته است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار