آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۳۸۰۷

چشم انتظاری حدود یک میلیون آواره میانماری برای دریافت کمک فوری

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: حدود یک‌میلیون آواره میانماری که در بین آنان زنان باردار و کودکان هم حضور دارند، در شرایط سختی به سر می‌برند و امیدواریم بتوانیم به آن‌ها کمک کنیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی اصغر پیوندی در پاسخ به سوالی در مورد کمپین قند پارسی که برای کمک مالی به مسلمانان آواره میانماری تشکیل شده است، اظهار داشت: کمپین «قند پارسی» برای کمک به مسلمانان میانمار تشکیل شده است که درگیر یک فاجعه انسانی هستند. امیدوارم با کمک نهادهای مختلف مانند شهرداری، صداوسیما و مردم بتوانیم کمک‌های مالی مناسبی را برای این افراد جمع‌آوری کنیم و به‌عنوان هلال‌احمر پرچمدار این کار باشیم. 

وی در ادامه گفت: مسلمانان میانماری در وضع سختی در منطقه‌ای بین مرز بنگلادش و میانمار مستقر هستند و با مشکلات زیاد دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند. وظیفه انسانی و سازمانی هلال‌احمر است که به این‌ها کمک کند.

پیوندی با اشاره به کمک یک‌میلیاردی رهبر معظم انقلاب گفت: ایشان این مبلغ را واریز فرمودند که کمک بی‌سابقه‌ای بود و این کار نشان از توجه رهبری به وضع آوارگان است. همه مردم باید وارد این فضا شوند و با کمک گسترده آن‌ها بتوانیم بخشی از نیازهای این افراد را برطرف کنیم. حدود یک‌میلیون نفر که در بین آنان زنان باردار و کودکان هم حضور دارند، در شرایط سختی به سر می‌برند و امیدواریم بتوانیم به آن‌ها کمک کنیم.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: این شرایط امتحانی برای ماست و امید داریم با همراهی مردم قدرشناس که برای کمک به این افراد لبیک گفته‌اند، بتوانیم کاری انجام بدهیم و لبیک‌های مردم بلندتر شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار