رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهم نامه این نهاد با بانک صادرات گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۳۵ مورد مصوب شده تا بتوانیم از ۲۰ تا ۴۹ درصد سرمایه گذاری برای صندوقهای خطر پذیر داشته باشیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهزاد سلطانی، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهم نامه این نهاد با بانک صادرات گفت: در صندوق نوآوری و شکوفایی تاکنون ۳۵ مورد مصوب شده تا بتوانیم از ۲۰ تا ۴۹ درصد سرمایه گذاری برای صندوقهای خطر پذیر داشته باشیم. این به این معنی است که اگر صندوقی کاملا خطر پذیر شود تا ۴۹ درصد صندوق نوآوری و شکوفایی حمایت و ارائه تسهیلات به آنها خواهد داشت. وزارتخانههای مختلف میتوانند صندوق سرمایه گذاری تخصصی ایجاد کنند که تاکنون وزارت بهداشت دو صندوق خطرپذیر در حوزه تجهیزات پزشکی و داروهای پیشرفته را مصوب کرده تا تشکیل شوند همچنین با وزارت ارتباطات جهاد کشاورزی هم همکاری هایی در این خصوص خواهیم داشت و مناطق آزاد اعلام کردند که صندوق خطرپذیر در این مناطق نیز تشکیل میشود. این روش برای ورود وزارتخانهها در توسعه علمی و فناوری کشور مفید است.
وی افزود: همچنین بنا شده تا ما در هر استان صندوقهای خطرپذیر توسعه فناوری داشته باشیم که در همان استان این صندوقها تشکیل شود و پارکهای علم و فناوری نیز میتوانند مبلغی را به عنوان سرمایه اولیه در اختیار این صندوقها قرار دهند به این ترتیب صندوق خطر پذیر هر استان از طریق صندوق پژوهش و فناوری ایجاد میشود.
سلطانی در ادامه بیان داشت: مجوز برنامه راهبردی صندوق نوآوری و شکوفایی تدوین شده که برای ارائه و تصویب به هیئت عامل و هیئت امنا داده شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی با ۱۲ بانک تعامل داشته که در راستای فعالیت شرکتهای دانش بنیان به حمایت از آنها میپردازد و بانک صادرات نیز ۲۳. ۵ میلیارد تومان برای کمک به این شرکتها پرداخت کرده است. در کل ۱۲۰۰ میلیارد تومان ظرفیت بانکی برای شرکتهای دانش بنیان ایجاد شده است.